Te duci pe hi5 tau si deschide o poza si sus deasupra ei scrie seteaza poza de profil care o vrei tu si asa la profilul tau o sa apara poza ta
Buna.Iti explic eu...Intri pe hi5, la profil si vezi ca sub poza iti apare acolo Fotografii,Prieteni,Grupuri,Carnet,si sub astea iti mai apare :Cum vede altcineva,Editare Profil,Modifica Aspectul si Elimina Aspectul.Tu dai click pe Modifica aspectul si acolo o sa iti apara mai multe aspecte,daca te uiti mai bine vezi ca undeva sus dreapta scrie Aspecte create de mine>>Creeaza un aspect pentru profil.Tu dai click pe Creeaza un aspect pentru profil si vezi ca te redirectioneaza pe o alta pagina
si acolo incepi sa creezi un aspect, mai intai pui un Nume, apoi alegi o poza
dar vezi poza trebuie sa aiba dimensiunile care spun ei
nu merge orice poza
. Dupa ce ai terminat tot dai la Examinare ca sa vezi cum se vede la profil iar daca iti place dai la Salvare...
Sper ca te-am ajutat:*.t pup:*
Buna
Dai la "Profilul meu'' > ''Modifica Aspectul'' > " Creaza un aspect'' > si completezi si tu ce trebuie pe acolo ( dai la primul brows si alegi o poza cu tine si restul completezi cu ce vrei tu... sper ca ti-am fost de ajutor... fundita daca nu te superi.
Trebuie sa completez toate coloanele sau doar 1 [prima]? :d
Am completat doar 1 si cand am dat "examinare" mi.a aparut aspectul alb, nu cu imaginea pe care am pus.o eu
Dadaa întreabă: