| ÁnΌMŀŠ a întrebat:

cum e la liceu?happy
As vrea sa stiu tot... cum esti tratat de profesori, de catre ceilalti elevi, daca mai exista figurile si fitele celor din generala:d

fundita celui mai detaliat raspuns!happy

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Buna happy
Sincer anii de liceu sunt cei mai frumosi ani din viata fiecarei persoane.La liceu poti spune practic ca incepi o noua viata, un alt drum alaturi de persoane noi. Ajungi sa cunosti persoane, sa legi prietenii care sa dureze.Vei avea parte de clipe frumoase, uneori si mai putin frumoase dar tot va fi ok.De profesori vei tratat la fel.Bine nu va mai fi la fel de usor ca si in generala, profesorii vor vrea ceva mai mult de la voi. Oricum se va invata mai mult ca si in generala.
De colegi poti fi tratat frumos.Depinde si ce colegi vei avea. Daca vei avea colegi de treaba totul va fi bine si te vei simti minunat.
Fite si figuri vei intalni si la liceu.Stii cum spune si vorba aceea"nu exista padure fara uscaciuni".Tot ce trebuie sa faci este sa iti vezi de treaba ta si totukl va fi bine.
Eu am terminat liceul de 2 ani, si sincer as mai da orice sa mai fiu macar si pentru 2 minute pe bancile liceului sad.
Daca este sa intru la liceu anul asta, iti doresc multa bafta. Sper sa ai parte de colegi si profesori buni si sa te simti bine.
Profita la maxim de fiecare clipa petrecuta, pentru ca mai tarziu iti va fi dor de acele momente.
Anii de liceu sunt cei mai frumosi ani si nu se vor uita niciodata!
Te pup!

1 răspuns:
| OoBunnyoO a răspuns:

In mare parte este la fel. O sa fie o schimbare, dar o schimbare lenta pe parcursul tuturor anilor. Colegii vor fi la fel, vor exista mai putine jocuri ca in generala, colegii vor fi mai linistiti, fitele vor fi la fel, poate chiar mai rau, profesorii nu vor mai scrie pe tabla atat de des, veti scrie mai mult ca la dictare, o sa puteti chiuli mai usor, unii colegi se vor apuca de fumat si vor putea fuma in gradina (desi nu incurajez ultimele doua exemple), vor exista baieti care sa iti pice cu tronc mai mult decat in generala. O sa ai o snezatie de libertate mai mare decat in generala, libertate care totusi nu va depasi granitele.