Da...stiu.
Vad in perioada asta toata lumea s-a cuplat. Pe facebook vezi numa " Intr-o relatie cu x" :-)). Parca s-au cuplat numai sa nu fie singuri pe " exploziva" data de 14:-)). Sau poate pentru cadouri. in ziua de azi daca primesti un cadou de la x sau y care sunt mai " vedete" si daca asta se mai intampla si de 14 feb, atunci deja esti "CINEVA" in scola. :-)) NEAHH.astea nu-s pentru mine:-P
Oricum ai sa vezi ca dupa ce trebuie febra Valentine's toti se vor intoare la normal.pe fecebook vor pune din nou acel status obisnuit " Single" si vor si Ok
Si pentru mine ziua de 14 va fi una oarecare. O zi in care ma trezesc, merg la scoala, rad cu fetele, 2 ore de mate:-ss:-ss si apoi acasa. poate voi iesi cu cateva prietene in oras sa ne radem de cei obsedati de " adevarata dragoste" de Valentine's
Deci, in concluzie, 14 feb voi rade pe saturate
P. S. Fetelor/ baietilor care aveti prieteni/prietene si ii iubiti cu adevarat. ce am scris mai sus nu este pentru voi. eu m-am referit strict la acele Pitzi care stau cu cineva doar pentru a avea prieten si pentru a fi la "moda". Imi cer scuze daca v-am deranjat cu ceva:-).
Ceau
Pentru mine e o zi absolut obisnuita, desi am un iubit. Este doar o conventie oarecare, facuta pentru a se vinde diferite prostii, nu are absolut nici o semnificatie intr-un cuplu normal (mai ales in afara SUA). N-o sa-mi terfelesc relatia sarbatorind-o ca o oaie atunci cand comanda turma. Relatia noastra este sarbatorita in fiecare an de aniversarea ei, zi care are multe implicatii si de care suntem amandoi legati sentimental.
Când ai dragostea în suflet și o persoană căruia să i-o împărtășești, iar sentimentele ei să fie la fel pentru tine, Ziua Îndrăgostiților e în fiecare zi, iar cea de 14 februarie e doar o zi obișnuită.
Baftă
Mie mi-a placut intotdeauna ziua asta si mai ales sa merg in oras in perioada asta cand sunt numai inimioare, trandafirir, etc(eu sunt mai romantica). Anul asta e primul cand am iubit de Valentines deci sper sa fie bine:X