| Lucinca a întrebat:

Buna cum fac ca pagina prietenei mele sa devina cunoscuta (adica sa aiba multe likeuri) e la inceput si as dori sa o ajut!
Cel mai bun raspuns ii dau funda:*

http://www.facebook.com/MeaeyuuCyZamvetyreVyze?ref=hl

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Daca este la inceput, normal ca nu v-a fii foarte populara, v-a mai trece ceva timp pana v-a devenii mai cunoscuta.
Si trebuie sa aduca ceva nou, ceva diferit fata de celelalte pagini ca sa adauge un plus la celebritate.
Nu trebuie sa fie monoton, ce vede pe un site sa descarce si sa puna pe facebook, pentru ca cel mai probabil, ce a fost pe acel site, sau pe acea pagina de facebook, a mai fost vazut, si daca pe pagina ei, v-or fii aceleasi lucruri, normal ca persoana respectiva isi pierde interesul.
Sa incerce sa-si faca publicitate pe anumite site-uri, dar nu TPU, ci site-uri care cauta pagini de facebook ca a ei, pe chat-uri, etc.
Cat despre poze, poate sa faca si ea niste poze foarte simple cu photoshop, o culoare pe fundal, si un mesaj frumos in fata, si o sa fie ceva nou, pentru ca este facuta poza de eawinking

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
PAi, ati putea sa o trimiti la lista ta de mess, ea la a ei, prietenele ei sau ale tale la ale lor si tot asa.

| Lucinca explică:

Va multumesc frumos pentru sfaturi!:*

| deny_1602 a răspuns:

Am dat like

| Emmy125 a răspuns:

Aveti rabdare..cu timpul o sa strangeti multe likeuri happy
Bafta in continuare!

| Mirellalala a răspuns:

Pai. o sa te ajut si eu.o sa impart link-ul tuturor cunoscutilor. asta ar trebui sa faci si tu sa publici pagina pe cat mai multe site-uri sa sa ii faci reclama. sper ca te-am ajutat happy