| anaaaaaaaaa a întrebat:

cum fac sa downloadez niste poze de la drafts, de pe noul yahoo mail? ..atasez aici si un print screen. daca voi vedeti un buton de download pe undeva anuntati-ma :))
http://picpaste.com/caSSSSSSSSSSSSSSSts-f4W5KbAh.jpg
nici daca dau click pe poza nu merge.

Răspuns Câştigător
| And4rr a răspuns:

Sa iti spun are cred ca un defect mousul deoarece un mous daca nu face click inseamna ca e defect! Iti recoman sa schibi mousul ca cred ca el este devina!
Dar daca numai acolo face figuri atunci este o problema cu poza dar to trimit eu si accepti si atunci ti-o salveszi si cum ar veni ti-ai descarcat-o!

8 răspunsuri:
| MrSoapte a răspuns:

Muta din "draft", in "imbox"! Va merge sa le downloadezi

| And4rr a răspuns:

Poi ar trebui sa iti mearga clik-ul! Daca o sa iti mearga dai click salvare poza.Si daca nu iti merge Ei asta e!

| anaaaaaaaaa explică (pentru And4rr):

Nu merge de nici un fel nici click ul..adica dau click pe poza si imi apare doar denumirea imaginii si un buton de remove..si daca dau click pe denumire nu se intampla nimic.off

| And4rr a răspuns (pentru anaaaaaaaaa):

Dar da click dreapta.

Tot degeaba..acelasi lucru imi apare.ce enervanti sunt astia schimba mail-ul in fiecare zi.ce nu puteau sa l lase pe ala vechi?

Buna idee..as putea sa mi le trimit de pe alt mail..ca asa merge am obs...doar de la drafts nu merge sa descarc..ms:*

Deci pana la uram cum faci?

Am facut cum ai zis u.mi le-am trimis de pe alt mail, si a mers. ai funda:*

Sa iti spun are cred ca un defect mousul deoarece un mous daca nu face click inseamna ca e defect! Iti recoman sa schibi mousul ca cred ca el este devina!
Dar daca numai acolo face figuri atunci este o problema cu poza dar to trimit eu si accepti si atunci ti-o salveszi si cum ar veni ti-ai descarcat-o!