Sa iei excursii de la alte agentii si tu sa le dai mai departe? Ar fi destul de complicat. Agentiile de turism care se respecta cat de cat au contracte cu hotelurile, pensiunile... Nu trimit lumea de capul lor, tu trebuie sa te asiguri ca mai sunt locuri acolo unde ii trimiti, sa stii cam ce sa recomanzi. Daca doar ei de pe un site ii pui comision si pui pe al tau, nu stiu cata lume o sa gaseasca site-ul tau primul si nu o sa mai caute acceasi excursie in alta parte si normal ca o s-o gaseasca mai ieftina si nu o sa ia de la tine. Dar daca vrei sa incerci nu te opreste nimeni. Bafta.
Ce e asa de complicat?
cum tu le dai bani lor asa si ei pot de mai departe sa rezerve in numele tau
Prin contractul pe care il semnezi cu ei ii imputernicesti sa vorbeasca in numele tau. Sa faca rezervari, sa cumper bilete, toate pe numele tau.
Si sa fim seriosi, carui hotel (de exemplu) ii pasa daca chiar tu ai platit atata timp cat ei primesc banii? Eu, daca am datele tale pot sa-ti razerv hotel si sa-ti cumpar bilete de avion pe numele tau cate vreau atata timp cat platesc pentru ele.
Pentru ca as vrea sa imi deschid un site de turism. Eu sa iau excursiile din alta parte, unde sunt facute gata si sa mai adaug un mic comision de consultanta. insa, daca iau excursiile din alta parte, eu pot da numele si cnp urile persoanelor, insa nu cred ca ma pot duce la banca sa trimit banii lor catre firma respectiva dupa ce mi au trimis ei bancii in contul firmei mele
Merci frumos.
Sa iei excursii de la alte agentii si tu sa le dai mai departe? Ar fi destul de complicat. Agentiile de turism care se respecta cat de cat au contracte cu hotelurile, pensiunile... Nu trimit lumea de capul lor, tu trebuie sa te asiguri ca mai sunt locuri acolo unde ii trimiti, sa stii cam ce sa recomanzi. Daca doar ei de pe un site ii pui comision si pui pe al tau, nu stiu cata lume o sa gaseasca site-ul tau primul si nu o sa mai caute acceasi excursie in alta parte si normal ca o s-o gaseasca mai ieftina si nu o sa ia de la tine. Dar daca vrei sa incerci nu te opreste nimeni. Bafta.