Eu sincer, cred ca este imposibil, caci daca el te iubeste il vei rani oricum ii spui. Nu stiu daca el ti-a dat de inteles ca nici el nu mai are aceste sentimente puternice pentru tine, atunci ar fi mai usor, dar daca el te mai iubeste oricum ii vei spune se va simti foarte, foarte rau.
Incearca sa-i explici ca omul se schimba in timp, la fel si sentimentele noastre si ca ai realizat ca voi nu va potriviti si ca din acest motiv ai ajuns sa nu-l mai iubesti ca inainte. Nu ridica in nici un caz tonul, ramai calma( cat de mult poti in situatia asta) si cel mai important nu-i face reprosuri. Daca el te va intreba daca a gresit el atunci da, confrunta-l cu realitatea si daca chiar a facut lucruri, care te au deranjat spune-le.
Mult noroc si sper sa-l gasesti pe acel cineva, pentru care vei fii in stare sa nutresti aceste sentimente
PS: fii sincera cu el...
Daca el te iubeste, il ranesti indiferent cum i'o spui. Asa ca mai bine fa'o printr'o discutie deschisa si sincera, prin cuvinte alese (macar sa'i arati ca totusi iti pasa de suferinta provocata lui).
Este cam aiurea sa-i spui in timpul sarbatorilor, nu-i mai raspunde la tel, evital, chesti din astea isi va da seama singur si se va certa cu tine in final, misto viata
Amuzanta intrebare. daca el te mai iubeste nu prea mai conteaza modul ca oricum o sa il ranesti.ai putea sa eu spui incercand sa nu ii faci prea mult rau dar oricum daca vrei sa ii spui ar gtrebui sa o faci nu sa stai legata de el fiindu-ti frica ca il ranesti
Tokha întreabă:
theodoraafi întreabă:
theodoraafi întreabă: