Da bani cuiva sa- ti cumpere un catel si cand il vei primi de la acea persoana(cica) ei nu vor avea ce face. La mine a mers. Succes!
BiAnCaIoAnA2000 depinde de parinti. Si eu am vorbit cu cineva care avea un catel de dat (o vecina). ok mi l-a dat si parintii s-au hotarat sa il duca la bunicii mei, la tara
Sa nu faci greseala de a plati pe cineva sa iti cumpere un caine si apoi sa il impui parintilor tai.Ai sa iti mai doresti probabil alte lucruri in viitor si mai mult ca sigur nu le vei primi, drept pedeapsa pentru lucrul pe care l-ai facut fara stirea lor. Exista anumite motive pentru care ai tai nu isi doresc un animal de companie? Daca spui ca desi ai incercat sa le arati ca esti responsabila si ei tot nu au dat nici un semn pozitiv, inseamna ca exista o alta problema. Discuta cu ei si arata-te pe cat posibil de matura, incearca sa le arati ca meriti acest caine si esti dispusa sa il ingrijesti, Prezinta-le si alte argumente privind importanta detinerii unui animal.Documenteaza-te pe internet referitor la latura sociala pe care ti-o dezvolta.