Pai in primul rand gandeste-te ca poate tatal tau nu are bani, sau are dar vrea sa ii pastreze pentru altceva. Nu-l poti convinge asa din prima sau asa usor intelegi? Si iti dau un sfat! Mai bin ei-ati un telefon normal cu clapa sau fara, ca e mai bun si mai bine decat un IPhone. Pt ca se poate defecta ecranul, si este si foarte scump. In loc sa dai banii pe telefoane, de care ti-o garantez ca te vei plictisi de ele intr-o bunz zi cum fac toti chiar si eu, mai bine pastreaza bani si cumparati altceva mai bun si mai foolositor. fundita? :p
Presupun ca daca parintii tai isi permit sa dea 20 si ceva de milioane pentru un iphone nu vad care e problema? eu stiu arata-le ca inveti etc fa ceva maret!
Le zici ca dai foc la casa daca nu vor sa iti cumpere Categoric vor da vreo 20 milioane pe iphone decat cateva miliarde pe casa si ce mai e prin ea =)
Pai vezi si tu roaga-te de el frumos si fai ceva care sa fie pe placul lui... de exemplu rezultate extrem de bune la scoala sau treaba prin casa sau mai stiu eu...
Pai pune si tu conditi:ex. Daca imi iei iPhone jur ca o sa invat foarte bine, daca nu merge asta e
dar trebuie sa aiba o slabiciune adica sa isi doreasca ceva de la tine cum ar fi invatatul sau sa fi cuminte sau ceva de genu
AndreiutaDraguta întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: