anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum imi pot ascunde taieturile de pe brate? Sunt 14 pe o suprafata de cam 12 cm intre cot si incheietura. In cea mai mare parte a anului sunt plecata de acasa la liceu si locuiesc singura, asa ca parintii nu au cum sa le vada, dar se apropie vacanta si nu stiu ce sa fac asa incat sa nu le observe.

Răspuns Câştigător
| Dudu_Anamaria_1999 a răspuns:

Poti cu fond de ten sau cu bratari foarte multe. Iti recomand ca atunci cand iti vine sa te tai ia o foaie de hartie, un pix si scrie tot ce te nemultumeste pe tine. Scrie cat mai mult si cum vrei tu. Foaia n-o sa te judece. Mi-a recomandat psihologul asa ceva si chiar a mers. big grin

3 răspunsuri:
| hhhapciuuu a răspuns:

E simplu : bulovere cu maneca lunga si in caz ca se observa mai jos de maneca atunci te dai cu putin font de ten pe maini. daca inca se vad si te intreaba ceva le zici ca ai cazut si te-ai zgariatwinking

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| psiholog0de0mic a răspuns:

Am citit undeva ca daca taieturile sunt facute recente poti da cu crema de galbenele si trec mai repede iar cu semnele cum spuneau ceilalti, cu fond de ten sau pudra. Avand in vedere ca si eu m-am taiat am reusit sa nu o mai fac impunandu-ma. Asta te sfatuiesc si pe tine sa faci. Eu ma muscam de mana (chiar daca nu e bine) sau luam o hartie si desenam ceva apasand pe pe creion/pix foarte tare (asta in cazul nervilor) iar in cazul ca plangi eu ma duceam in baie, ma spalam pe fata si imi spuneam "stiu ca sunt mai puternica" si atunci zambeam si dupa uitam si imi trecea. Incearca si tu. Poate merge.