| LoOvE a întrebat:

Cum imi pot convinge parintii sa-mi ia un telefon, adica fara butone si cu betigas rolling on the floor, ...ma rog

Am unul luat recent de la cineva, care mi la dat, dar e dala cu clapa samsung si nu-mi mai place si acum am vazut la majoritatea ca au din acestea noi.Cum as putea sa-i conving, ca ei zic ca o sa-mi ia cand o sa fiu mai mare(am 13 ani). Plzz, raspundeti-mi!

9 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Hey.Crezi ca te va tine un telefon cu touch screen? Daca crezi ca da, atunci convinge-i pe parintii tai sa-ti ia unul de ziua ta.Trebuie sa aiba peste 400 ron pentru a beneficia de unul nou. Daca nu, ai sa cresti mai mare si ai sa-ti iei tu cu banii taihappy baftahappy funda?happy

| Helvete a răspuns:

Daca ti-au spus clar ca nu si daca stii ca de obicei nu se lasa convinsi, atunci lasa-te(tu ii cunosti mai bine, stii cum sunt ei, noi nu). Poti sa le spui ca il vrei de ziua ta sau de Craciun sau cu o ocazie anume. Sau, si mai bine, poti sa incepi sa strangi chiar tu bani(din alocatie, de la bunici, rude, etc.) ca sa il poti avea. Dar, peste toate astea, de ce il vrei? Mai ales daca deja ai un telefon, la ce iti trebuie din ala? Ca e cutouch-screen si nu stiu ce? Tot aia e! Mie mi se pare doar o fita chestia asta, si se mai strica si repede astea, din cate am auzit. Mi se pare inutil. Mai bine ramai cu un telefon cat de cat bun si gata. Acum faci ce vrei, e alegerea ta.

| myha a răspuns:

Eu la 13 ani nici nu stiam ce e ala un telefonlaughing.
Poate ai noroc daca le spui ' de ziua mea imi luati si mie un tel? Fac ce vreti vooooi. Curat, iau note mari, etc [ mai vezi tu] '
Dar nu ii stresa. Daca ii stresezi, nu o sa mearga.
Arata. le ca poti fi responsabila. Spala vasele, fa curat, etc. Vino devreme acasa. Vb cu mama ta cand e suparata. Intreab. o ce are. Castiga. i simpatia.

Imi dai fundita?:d

| Derye a răspuns:

Ala se numeste telefon cu touchscreen si costa destul de mult. Samsung corby costa doar vreo 500 RON, daca meriti o sa-ti cumpere ei.

| laradio a răspuns:

Cu touch screen adica.laughing Pai spune-le ca in noul an scolar o sa inveti mai bine, ca faci curatenie in camera ta.laughing

| ale a răspuns:

Eu cred ca nu conteaza telefonul, moda vine si trece, multumeste-te cu ce ai. Poti face altceva folositor cu acei banihappy

| marixoxo a răspuns:

Dal pierdut eu asa am facut si parintii mi-au luat su LG kp501winkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu al 11 ani am avut primul telefonbig grin de 599, 99 de euro de ce la 13 ani nu poti avea unul? un oarecare telefon touchScreen! Sunt un baiat de aproape 20 de ani acum "nu fac diferenta intre sexuri cu ultimul rand...doar ca sa se intelega ca nu sunt nascut acum 40 de anii.

| Maria_9478 a răspuns:

Hei.
ai mai multe modalitati smug
1)teme contra-cost whistling puppy dog eyes.
2)vilde-l pe ala big grin depinde de care e. [ id-ul meu andra.andru11
@yahoo.com
3)se apropie 1 iunie, pastele smug vei primii bani sigur oh go on.
numai bine :*