| AleAlexandra17439 a întrebat:

Buna!
Cum îmi pot trata semnele acele albe rămase de la tăieturi?(nu au fost adânci).
Să-mi răspundă mai ales cei care au avut așa probleme!

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ele in sine nu necesita tratament, sunt niste cicatrici care nu te expun la nici un pericol. daca vrei sa le reduci in dimensiuni din motive estetice, poti incerca terapia laser, cum ar fi asta: http://drleventercentre.com/dermatologie/tehnologie/laserul-fraxel-3.html
Poate reduce dimensiunea lor pana la jumatate chiar, dar e relativ scump

| FaraNume1245 a răspuns:

Semnele alea sunt cicatrici. Cicatrici care au luat stratul de culoare de deasupra pielii. Am si eu cateva cicatric care nu s-au vindecat de cativa ani, ci tot asa au ramas. O sa isi mai piarda din culoare in timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Semnele sunt cicatrici. Eu stiu de la o prietena care a avut si ea ca se dădea cu crema in locurile alea, iar cu timpul vor dispărea. Trebuie sa ai răbdare, ca deodată nu poti scapă de ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau daca nu au fost tăieturi adânci, înseamna ca nu e vorba de cicatrici. Poate erai bronzata din vara, si având in vedere ca tăieturile au luat stratul de piele superior, la refacerea pielii, pielea va capată culoarea ta a pielii in mod normal. Daca într-adevăr asta este, iti propun sa te exfoliezi des ca sa se ducă tot bronzul, pentru a avea toată pielea uniforma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e din cauza ca ai fost bronzata, nu rezolvi nimic daca te dai cu crema. Exfoliaza-te, ca sa se ducă bronzul. Si sa ai aceeași culoare pe toată suprafața pielii

| lBroken69 a răspuns:

Esti sigura ca nu ai avut pielea bronzata de azi vara, iar acum, dupa ce te-ai taiat, s-a regenerat si bineinteles acolo nu are pielea aceeasi culoare?

| AleAlexandra17439 explică:

Http://m.tpu.ro/utilizator/pela
Pe ce parte a corpului le ai?
Eu le am pe mâini.

Http://m.tpu.ro/utilizator/aartry
Mda am avut-o cât de cât bronzata.
Ce pot sa fac?

Cu ce crema sa m-a dau?

Http://m.tpu.ro/utilizator/aadtdk
Îmi poți spune cum sa m-a exfoliez? n-am mai făcut asta niciodată.