| ToXicLoVe_2464 a întrebat:

Buna:* Cum mi-as putea da seama daca unui baiat ii place de mine? Vorbim d foarte multa vreme si vorbim foarte des pe mess gen:"scumpule","esti o draguta", insa nu am apucat sa ne vedem in realitate sa discutam face2facesad. In urma discutiilor cu el mi-a dat de inteles ca el are foarte mari pretentii de la o fata sa fie "buna"(bine nici el nu arata rau, arata chiar foarte bine numai ca e cam narcisist si crede ca e cel mai "bunoc " din zona in care sta el). Dupa cum spuneam are foarte mari pretentii de la o fata, dar pana acum el nu a avut asa ceva, prietene care sa fie asa cum viseaza el.Credeti ca ar trebui sa continui sa discut cu el, sa mai vorbesc asa, sa sper la ceva?

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai invita-l prin oras la o intalnire, ceva, scoate-l afara din casa! Daca vei continua doar pe net sa vbesti cu el nu e bine...ca poate el dupa ce iese de pe net iese afara si se intalneste cu fete asa ca e cazul sa va vedeti face2face. succes! :X

| danycosty a răspuns:

Daca tu crezi ca ai calitatiile care le doreste el, da.Sau daca il iubesti mult(presupun ca ti-a dat web si ca stii cate ceva despre el).

| 123456 a răspuns:

Hmm. ce sa-ti zic de ex dupa cum cred ca sti si u toti baieti vb frumos dar asta nu inseamna ca vrea neaparat ceva anume cu tine probabil el vrea sa fie iesit in evidenta in fata ta prin vorbele frumoase. si poate nimic mai mult