anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum o conving si eu pe mama sa ma pensez sad. Adica am a proape 14 ani ( fara 7 zile ) si am sparncenele cam groase... Imi sta foarte urat crying. Si nu vreau sa ies in poza de buletin asa, adica nu vreau ca sa imi ceara prietenii buletinu si sa vada ca eu nu am nici o forma. Adica, cand stau normal, fara sa zambesc sau alceva, sunt absolut DREPTE ca o linie pe care o tragi ____, doua liniii drepte si groase crying(. Ea nu vrea sa ma lase ca cica toata lumea ii spune sa nu ma pensez ( cred ca babaciunile comuniste straight face ) ca nu e bine chatterbox bla bla bla, si de epilat i-a spus ca nu e bine, ca sunt prea mica... chesti din astea, dar sunt si paroasa straight face. Si in plus, majoritatea fetelor de la mine din clasa se penseaza. Niste sfaturi? Vreau sa o conving, nu vreau sa ma duc eu singura sigh fara sa stie ea. Dau funda kiss

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

E... ce sa ziclaughing si eu pe la 17 18 ani cand aveam parul lung m-am pensat de 2 3 ori
cand am vazut ca imi creste mult, numai m-am pensat.
crede-ma te vei satura de pensat o viata intreaga, incearca sa amani laughing

2 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa sa vorbesti cu mama ta si sa o faci sa inteleaga ca nu esti singura fata care se penseaza... ca toate colegele tale o fac sau poti sa ii mai spui ca nu te duci sa faci poza de buletin daca nu te lasa sa te pensezi :d... si in caz ca nu reusesti, te duci fara sa stie ea, ca alta varianta nu ai straight face

| InLove990992 a răspuns:

Incearca sa vb cu ea, spune-i k nu esti singura care se penseaza si explica-i dc! sper ca te am ajutat!:X:X:X:X