| RoseNightmare a întrebat:

Bunahappy
Cum pot ca atunci cand raspund la o intrebare, sa apara ca este de la cineva "anonim"?
fundabig grin; x

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

Trebuie sa raspunzi la intrebare fara sa fii logat, iar cand vei da la "raspunde" iti va spune ceva in genu`"poti trimite raspunsul ca anonim insa nu vei acumula puncte"iar de acolo ai optiunile:logheaza-te sau trimite ca anonim. tu dai la "trimite ca anonim " si gata. sper ca te am ajutat

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Dai la Logout, și după intri la întrebarea respectivă, după care răspunzi și nu trebuie să te loghezi.
Rămâi nelogat.

Toate cele bune!happy

| GuessWho a răspuns:

Pai dai logout si raspunzi la intrebari cand nu esti logatabig grin
Si intrebarea va fi de la o persoana anonima, insa tine minte, daca esti "anonima" nu acumulezi puncte.

| Angel_5977 a răspuns:

Ii raspunzi fara sa fi logatatongue

| JoKeR4Car a răspuns:

Nu ai cum sa faci asa ceva.
Decat daca dai "logout" si raspunzi la ce intrebare vrei tu!
Astfel nu mai esti logat, deci nu mai apare numele tau cand raspunzi la o intrebare. Apare "raspuns anonim".
Sper ca ti-am fost de folos.

| aBunchOfSmiles a răspuns:

Um, pai ar trebui sa te deloghezi si sa lasi comentariul. In acest fel va primi un raspuns de la anonim, si va avea posibilitatea sa-ti dea funda la raspuns, dar nu vei primi tu funda, daca intelegi ce vreau sa spun.tongue Sper ca te-am ajutat.:X

| Blondutsa_3218 a răspuns:

Pai pentru inceput nu trebuie sa fii logat pe site: dupa ce scrii comentariul iti apare o noua pagina cu doua oportunitati : Sa te loghezi pentru a-l posta (sau sa te inscrii in caz ca nu ai cont inca) Sau cea de-a doua sa postezi ca si ANONIM (dar in acest caz nu mai poti obtine fundite/puncte) Sper ca ti-am fost de ajutor:*