Trebuie sa raspunzi la intrebare fara sa fii logat, iar cand vei da la "raspunde" iti va spune ceva in genu`"poti trimite raspunsul ca anonim insa nu vei acumula puncte"iar de acolo ai optiunile:logheaza-te sau trimite ca anonim. tu dai la "trimite ca anonim " si gata. sper ca te am ajutat
Bună.
Dai la Logout, și după intri la întrebarea respectivă, după care răspunzi și nu trebuie să te loghezi.
Rămâi nelogat.
Toate cele bune!
Pai dai logout si raspunzi la intrebari cand nu esti logata
Si intrebarea va fi de la o persoana anonima, insa tine minte, daca esti "anonima" nu acumulezi puncte.
Nu ai cum sa faci asa ceva.
Decat daca dai "logout" si raspunzi la ce intrebare vrei tu!
Astfel nu mai esti logat, deci nu mai apare numele tau cand raspunzi la o intrebare. Apare "raspuns anonim".
Sper ca ti-am fost de folos.
Um, pai ar trebui sa te deloghezi si sa lasi comentariul. In acest fel va primi un raspuns de la anonim, si va avea posibilitatea sa-ti dea funda la raspuns, dar nu vei primi tu funda, daca intelegi ce vreau sa spun. Sper ca te-am ajutat.:X
Pai pentru inceput nu trebuie sa fii logat pe site: dupa ce scrii comentariul iti apare o noua pagina cu doua oportunitati : Sa te loghezi pentru a-l posta (sau sa te inscrii in caz ca nu ai cont inca) Sau cea de-a doua sa postezi ca si ANONIM (dar in acest caz nu mai poti obtine fundite/puncte) Sper ca ti-am fost de ajutor:*
mira întreabă:
usernamebpla întreabă: