De ce sa pari altfel decat esti? Te duci si vorbesti cu el, nu ai alta metoda daca el nu te mai baga in seama deloc, apoi in functie de situatie, ori apreciaza faptul ca l`ai abordat tu si chiar te iubeste, ori te va folosi o perioada si apoi va pleca dupa alta.
Sau iti gasesti altul si asta e tot.Te complici prea mult.
Pt mine treaba cu recuceritul suna nasol: l-am avut, dar eram mult prea ocupata pentru el sau eram cu altcineva etc. etc. si l-am pus la asteptare sau la un "cos de gunoi virtual" iar acum astept ca el sa fie ca un catelus vesel si sa se gudure pe langa mine, sa ma urmareasca zilnic pana eu ii mai arunc un os... Asta nimeni nu o va accepta si mai ales cand sufletul i-a fost ranit! Minunatii divine, odata omul ranit, cu greu va mai crede in iubire si mai ales cu persoana care deja l-a calcat pe suflet odata! Sunt rari oamenii care mai acorda o sansa si aceea este din infinita iubire si omenie / bunatate / respect pentru suflet, deci fetite frumoase - sufletul nu-i pentru joaca fiindca doare si doare al naibii de tare! El nu mai vrea sa faca I pas fiindca poate e cu altcineva sau e in proces de vindecare sufleteasca dupa niste "tocuri ascutite pe covorul fin al sufletului" lui! Mergi la el direct si nu mai astepta a nu stiu cata sansa; intreaba-l daca mai este liber si zii ce ai pe suflet ca poate se mai prinde ceva! Numai bine!