Fata draga, nu mai dispera...gandeste/te ca asa cum te gandesti tu la el cineva se andeste la tine, si tu habar nu ai! iar cu baiatul asta nu cred ca ai vreo o sansa, imi pare foarte rau pentru tine, dar iti spun din proprie experienta ca a te tine scai dupa un singur baiat care nici macar nu e singur, duce doar la eliminarea celorlalti baieti care te merita cu adevarat! priveste in jurul tau, habar nu ai cati baieti mai buni si mai frumosi exista acolo, si nu stii care dintre ei este topit dupa tine! pe el il poti zapaci sa se indragosteasca de tine in cele din urma, dar gandeste/te la sentimentele iubitei lui : ea cum se va simti sa fie lasata de alesul ei pentru alta? si mai gandeste-te la ceva: cum vei putea tu trai cu gandul ca asa cum l-ai determinat tu pe el odata sa isi lase iubita pentru tine, alta fata, cand iti va fi lumea mai draga, il va face sa te lase si pe tine. Ce vei face atunci? nu te vei simti mai prost decat acum? Eu stiu ca acum it vine sa mori, dar crede-ma inca nu ai inceput sa cunosti viata cu adevarat! viata nu incepe si nici nu se termina cu un baiat, asa ca bucura-te de ea si dati ocazia de a trai clipe cu adevarat frumoase, alaturi de cineva in care vei putea avea deplina incredere, cineva care te va iubi cu adevarat pentru ceea ce esti tu. Am si eu o prietena, nu a avut niciodata un iubit pentru ca de 5 ani este disperata dupa un baiat care are nunta peste cateva zile (dacanu cumva a avut-o deja, nu mai stiu). Fata saraca e tare draguta, desteapta, frumoasa, dar acum sufera degeaba, pentru ca a sperat mereu ca El va lasa pe AIA si ei vor fi impreuna...Capul sus, stiu ca iti vine sa ma bati cu pietre si sa ma arunci in Groapa Marianelor, dar cam asta este realitatea. Fii tu insati, asa cum ti-am mai spus, si daca este sa fie al tau, va fi fara sa faci prea multe, crede-ma!
Da,cel mai bine te comporti tu insati.
PS:ia-ti ceva mulat pe tine daca ai forme...
Iei o bucata carlig, o bucata baiat si dupa te descurci la agatat. Glumesc sper sa nu te enervez ci din contra...
Pai spui ca il cunosti de 2 ani.A mai avut tentative de "dat" la tine? Probabil nu i-ai dat acel imbold sau l-ai tratat cu indiferenta.Bagal mai mult in seama, fa diferite aluzii care sa ii dea de inteles ca il placi, ii poti arata ca esti geloasa pe prietena lui...restul depinde de cum arati, de genul de fata pe care il prefera.Si trebuie sa ai rabdare.Bafta!
Ia o undita si cu un carlig bun si rezistent si-l agati si-l si atragi. O sa se tina numai dupa tine
Serios acum, fii naturala, ca daca te dai drept altcineva se va indeparta de tine daca vede ca nu esti chiar asa cum te prefaceai la inceput
Fii tu insati. Daca ii place de tine asa, e ok... daca nu, nu e pentru tine :*
Si eu m-am straduit sa ma schimb pentru un baiat, sa-i atrag atentia.si m-am schimbat prea mult. Am realizat la timp, ca sa pot termina si sa continui. Cand am fost eu insami, abia atunci m-a placut :*
Succes >:d
Iei 2 magneti. 1 il tii in buzunarul tau, 1 in al lui. Ai grija ca polii sa fie opusi.
Eu te sfatuiesc sa fii tu insati. In felul acesta, el nu va avea o dezamagire cand va ajunge sa te cunoasca cu adevarat, si nici tu nu vei suferi daca el nu te place asa cum esti.
Da dar il cunosc de doi ani! si azi pe mess l-am intrebat daca mai are prietenă si a zis că da... si dupa aia mi-a zis că vorbim imediat ca sa ii zica nu stiu ce la prietena lui si eu nu pot suporta asta deci il iubesc multt multt! si sunt disperata! nu mai stiuc e sa fac! un sfat va rog. multt. eu daca nu o sa pot sa fiu cu el ma sinucid dracuu ca m-am saturat de viata! mai ales ca n-are rost sa mai traiesc cum pot sa ii dovedesc
Fata draga, nu mai dispera...gandeste/te ca asa cum te gandesti tu la el cineva se andeste la tine, si tu habar nu ai! iar cu baiatul asta nu cred ca ai vreo o sansa, imi pare foarte rau pentru tine, dar iti spun din proprie experienta ca a te tine scai dupa un singur baiat care nici macar nu e singur, duce doar la eliminarea celorlalti baieti care te merita cu adevarat! priveste in jurul tau, habar nu ai cati baieti mai buni si mai frumosi exista acolo, si nu stii care dintre ei este topit dupa tine! pe el il poti zapaci sa se indragosteasca de tine in cele din urma, dar gandeste/te la sentimentele iubitei lui : ea cum se va simti sa fie lasata de alesul ei pentru alta? si mai gandeste-te la ceva: cum vei putea tu trai cu gandul ca asa cum l-ai determinat tu pe el odata sa isi lase iubita pentru tine, alta fata, cand iti va fi lumea mai draga, il va face sa te lase si pe tine. Ce vei face atunci? nu te vei simti mai prost decat acum? Eu stiu ca acum it vine sa mori, dar crede-ma inca nu ai inceput sa cunosti viata cu adevarat! viata nu incepe si nici nu se termina cu un baiat, asa ca bucura-te de ea si dati ocazia de a trai clipe cu adevarat frumoase, alaturi de cineva in care vei putea avea deplina incredere, cineva care te va iubi cu adevarat pentru ceea ce esti tu. Am si eu o prietena, nu a avut niciodata un iubit pentru ca de 5 ani este disperata dupa un baiat care are nunta peste cateva zile (dacanu cumva a avut-o deja, nu mai stiu). Fata saraca e tare draguta, desteapta, frumoasa, dar acum sufera degeaba, pentru ca a sperat mereu ca El va lasa pe AIA si ei vor fi impreuna...Capul sus, stiu ca iti vine sa ma bati cu pietre si sa ma arunci in Groapa Marianelor, dar cam asta este realitatea. Fii tu insati, asa cum ti-am mai spus, si daca este sa fie al tau, va fi fara sa faci prea multe, crede-ma!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: