Crede.ma ca cel mai simplu este sa. i spui simplu: Te iubesq! pentru ca asa cred ca te va intelege...nu cu cadouri cu prosti din astea.
Pai ai putea sa iesiti la o intalnire si sa va distrati si la sfarsitul intalnirii sa spui lucruri frumoase despre el si isi va da el singur seama ca intr-adevar il iubesti. Incearca, poate da roade.
Buna. pai variante sunt multe. va trebui doar sati folosesti imaginatia si depinde si de posibilitatile tale. de exemplu ai putea vorbi cu cineva sa scrie mare pe un panou undeva te iubesc...(numele lui) si o poza cu voi doi. asta e doar o idee. dar folosesteti imaginatia pentru ca uh il cunosti si sti ce ii place lui sa i se intample
succes
Pai ...nu stiu spune-i ca il iubesti si dovedestei asta du-te intr-un club danseaza si spune-i multe lucruri dragute cumparai un cadou te rog fundita
Pai ai putea sa iesiti impreuna si sa va distrati :la o pita, sau la patinoar iar la sfarsitul intalnirii sa spui lucruri frumoase despre el. Incearca!
Poi de Valentine`s day pregatestei ceva surprize frumoase. POate un fel de picnic seara nu stiu
Sau
Trimitei o convorbire cu un baiat care sa sune cam asa:
baiatu: vrei sa fim impreuna?
tu:nu.eu am iubit... unu dragutz.nu ca tine.
si faze din astea.
funda?
Andrei67y5 întreabă: