Hellooo?! Si tata pe une' umbla?
Daca la mama nu mergeee. spune`i tatalui!
Sunt sigura ca va vrea sa te ajutee!
Wow ce poveste, si eu am un tata vitreg 8-), asa in fine, well nu ai vorbit cu mama ta? sau macar, vbeste cu mama verisoarei tale sau daca nici una nici alta nu merge.x_X Ultima solutie ia-ti alta T.T ...chiar nu stiu ce sa iti spun, nu te supara pe mine dar, totusi e camm rea.verisioara ta. . oricum in fine nu ma bag e problema voastra., p.s. daca mai vrei sfaturi, add me: xd. lorenn
Poi sincer ce sa vorbesc cu mama ei? ca si aia nu mi-o da si tampenii. i-am zis de multe ori la mama vitrega si tot imi spune sa o mai las . deja ma dispera nu am id scuze
Nu-i nimic, dmne, se pare ca verisioara ta face ce vrea vad, spune-i o data pentru totdeauna sa iti dea chitara, nu e a ei, daca chiar vrea una, dc nu-si cumpara? si o ia pe a ta. E cam aiurea...
Da-ti seama i-am scris pe facebook sa imi dea chitara . Nici un semn de viata .
Am intrebat-o Ce faci. a raspuns . si am intrebat-o iar da-mi chitara si iar nu spus nimic . Ce om Dumnezeule. Poi sincer e nesimtita . Si in realitate i-am spus sa imi aduca chitara si mi-a spus ce sa fac cu ea. Si i-am zis ce sa fac cu ea? Doar nu o tin in vitrina ca ea . Azi vara mai aducea chitara dar o lua inapoie , nu o lasa din maini parca o luam . Oricum ea este incepatoare a fost o saptamana sa invete si e praf . Nu pot sa spun ca eu stiu asa de bine dar doresc sa invat .
Cam aiurea, chiar asta le intrece pe toate, si ai tai nu au ce sa ii faca, dmnee e o adevarata incurcaturax_X chiar nu stiu ce sa iti zic...