| RockStar a întrebat:

cum pot sa ii spun la varame sa imi aduca odata chitara? x(. ( este chitara mea nu a ei )
i-am spus de atatea ori sa-mi-o aduca si nu vrea straight face si imi spune ca ce vreau sa fac cu chitara.
Ce as putea sa fac cu chitara? Sa o tin in vitrina ca ea rolling eyes.
Si ++ se lauda ca ea a pus corzile si altele rolling eyes. ( inainte avea corzi dar na batman repede lea schimbat oh go on )
Nu eu i-am dato ci mama vitrega oh go on. si nici mama vitrega nu vrea sa o ceara oh go on.
cum pot sa ii cer iar chitara rolling eyes.

7 răspunsuri:
| AndaMrr a răspuns:

Hellooo?! Si tata pe une' umbla?
Daca la mama nu mergeee. spune`i tatalui!
Sunt sigura ca va vrea sa te ajutee! happy

| RockStar explică (pentru AndaMrr):

Sa fim seriosi tata vitreg ce sa spuna? oh go on. ala nu stie decat sa faca misto oh go on si ++ o sa imi spuna. " mai las-o "

| LeeHyoWook a răspuns:

Wow ce poveste, si eu am un tata vitreg 8-), asa in fine, well nu ai vorbit cu mama ta? sau macar, vbeste cu mama verisoarei tale sau daca nici una nici alta nu merge.x_X Ultima solutie ia-ti alta T.T ...chiar nu stiu ce sa iti spun, nu te supara pe mine dar, totusi e camm rea.verisioara ta. raised eyebrows. oricum in fine nu ma bag e problema voastra.thinking, p.s. daca mai vrei sfaturi, add me: xd. lorenn

| RockStar explică (pentru LeeHyoWook):

Poi sincer ce sa vorbesc cu mama ei? ca si aia oh go on nu mi-o da si tampenii. i-am zis de multe ori la mama vitrega si tot imi spune sa o mai las oh go on. straight facestraight face deja ma dispera straight face nu am id straight face scuze straight facestraight facestraight face

| LeeHyoWook a răspuns (pentru RockStar):

Nu-i nimic, dmne, se pare ca verisioara ta face ce vrea vad, spune-i o data pentru totdeauna sa iti dea chitara, nu e a ei, daca chiar vrea una, dc nu-si cumpara? raised eyebrows si o ia pe a ta. E cam aiurea...

| RockStar explică (pentru LeeHyoWook):

Da-ti seama i-am scris pe facebook sa imi dea chitara oh go on. Nici un semn de viata rolling eyes.
Am intrebat-o Ce faci. a raspuns yawn. si am intrebat-o iar da-mi chitara si iar nu spus nimic rolling eyes. Ce om Dumnezeule. Poi sincer e nesimtita straight face. Si in realitate i-am spus sa imi aduca chitara si mi-a spus ce sa fac cu ea. Si i-am zis ce sa fac cu ea? Doar nu o tin in vitrina ca ea oh go on. Azi vara mai aducea chitara dar o lua inapoie oh go on straight face, nu o lasa din maini parca o luam oh go on straight face. Oricum ea este incepatoare a fost o saptamana sa invete oh go on si e praf laughing. Nu pot sa spun ca eu stiu asa de bine dar doresc sa invat straight face. happy

| LeeHyoWook a răspuns (pentru RockStar):

Cam aiurea,thinking chiar asta le intrece pe toate, si ai tai nu au ce sa ii faca, dmnee e o adevarata incurcaturax_X chiar nu stiu ce sa iti zic...