Pai si eu ma joc barn buddy.Incearca sa recoltezi cat mai mult sa omori gandaci, buruieni sa uzi florile. Multa experienta primesti si de la animalele pe care la cumperi daca ai bani.succes in continuare:* si eu ma joc http://cocomaaa.hi5.com
Sunt foarte multe moduri:
1)ai grija de fermele celorlalti vecini(udandu-le plantele, omorandu-le gandacii etc)
2)iti iei trifoi si fertilizator(ex:200 trifoi-200 fertilizator minim)
3)iti iei mai multe animale si le tunzi blana(oaie), ii cureti(porcul), ii mulgi(vaca)etc
4)iti faci mai multe conturi pe hi5 si pui gandaci de la prima ferma la a doua(de exemplu), si de la a doua ii omori si iar de la a 2-a pui la prima si tot asa dar e migaleala:d
sper ca te-am ajutat mult noroc
Buna!
Pentru a putea trece nivelele usor trebuie sa plantezi flori/legume, fructe mai scumpe pentru ca dau multe puncte de experienta.I-ti si animale! Si ele dau punte de experienta.
Sper ca te-am ajutat!
pa, pa!
Cel mai bine daca ai un prieten care joaca si aveti vecini comuni ii spui sa puna gandaci si buruieni tie si la vecini comuni dupa care ii cureti primind pentru fiecare 2 puncte experienta si o moneda. La o parcela curatata de 3 gandaci si 3 buruieni primesti 12 puncte experienta. In functie de cat cureti poti avansa cu un level sau doua pe zi. Metoda probata.