| madalinuthaLOVE a întrebat:

Buna happy Cum pot sa imi imbunatatesc talentul la desen?
maduu_2012@yahoo.com. Am 14 ani,desenez destul de bine, doar ca as mai vrea sa descopar si alte tehnici pentru a desena cat mai realist, la ora de desen nu facem nimic iar de multe ori nu facem deloc.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc

4 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna. Poti vedea pe youtube cum deseneaza alti (am vazut un baiat de 12 ani pe youtube ce deseneaza superb) sau poti face n curs de pictura.Pa,pa

| Konata a răspuns:

Buna!
Iti recomand sa te abonezi la ''Curs de pictura'' de la DeAgostini. Este un curs format din 80 de numere, cu livrare bilunara. Acolo itit arata mii si mii de tehnici de pictat\desenat\schitat\lucru manual. Eu sunt abonata la aceasta revista si sunt foarte multumita. Am aflat multe lucruri noi de cand o am. Mai am de primit multe insa pana acum talentul meu la desen s-a ameliorat. Uite numarul de telefon de la DeAgostini:
-pentru Romania: 0214010888,
-pentru Moldova: 022930742.

Orar: de luni pana vineri -10:00 pana la 18:00.

Sper ca te-am ajutat in vreun fel happy.

| AtateaConditii a răspuns:

Stiu un site unde poti desena si pot vedea si ceilalti utilizatori. www.desenatori.ro incearca sa desenezi pe pc sa vedem daca te pricepi.

| mmsdjs a răspuns:

Daca tu vei reusi sa il desenezi complet, asta inseamna ca, tu chiar te pricep si daca mai vrei alte video cauti acolo la fel cu scrie in video numai ca scrii doar how to draw... si iti alegi tu. acesta este videoclipul http://www.youtube.com/watch?v=uvYQqLEcloU