| ROX1432 a întrebat:

Buna cum pot sa îmi încep prima pagina din jurnal datini răspunsuri detaliat.Va rog!

Răspuns Câştigător
| Furti a răspuns:

Nu incepe cu "Draga jurnalule..." e prea de oameni gâgă, e luata din desenele cu copii care scriau asa in jurnal si astfel s-a preluat expresia asta destul de penibila.

Nu trebuie sa ai o introducere filosofica gen "am inceput jurnalul acesta ca sa descopar mai inamanunt...", dar daca tii neaparat sa faci asta fa-o.

Eu unul mi-am inceput jurnalul scriind ceea ce mi s-a intamplat in ziua respectiva, emotii, trairi. Nu am tratat jurnalul ca pe o persoana, e doar un loc in care mi-am asternut gandurile.

Important e ca in momentul in care vei citi ce-ai asternut pe hartie sa se faca o legatura, gen atunci cand zici ca ai vizitat-o pe matusa Gina sa-ti si amintesti cum arata locul unde-ai intalnit-o, expresia fetei ei etc (lucrurile astea le poti mentiona), ideea e ca atunci cand citesti sa-ti apara imaginea evenimentului in minte.

Acum sta la dispozitia ta cum vrei sa-ti organizezi universul si cum vrei sa-l faci sa arate.

2 răspunsuri:
| hhhapciuuu a răspuns:

Trebuie sa scrii exact ce vrei tu, ce te reprezinta pe tine. nu sa respecti niste clisee plictisitoare. poti sa iti exprimi parerea despre diferite lucruri, oameni, situatii sau sa scrii povesti. cui ii pasa de prima pagina

| Pinkvodkaa a răspuns:

Bună! Păi poţi începe aşa: Dragă jurnalule! Iată că aziam început să îţi scriu toate sentimentele şi gândurile mele...şi apoi poţi să continui.
Sper că te-am ajutat! :-)
Fundă? puppy dog eyes