Sa sti ca si eu am avut problema asta de cand eram mica,dar am reusit sa o rezolv acum un an si cateva luni.
Eu tot ii ziceam mamei de un caine, dar ea zicea ca nu ii plac animalele.I-am promis ca ma voi ocupa eu de el [mancare, curatenie, plimbare, tot] si ea a zis ca nu. Dupa un timp tot m-a vazut trista si m-a intrebat care e problema mea. [eu cum nu mai am frati/surori] i-am zis ca ma plictisesc si as iesi la plimbare, dar toate prietenele mele sunt ocupate. Apoi i-am zis ca daca as avea un caine as fi cu el la plimbare.Tot nu a mers, dar de la un timp am inceput sa plang si sa insist ca vreau un caine.Si ghiceste ce? De miculas am primit o catelusa :X [cleo].
Incearca si tu sa o convingi asa,iar daca nu merge, arata-ii ca poti fi responsabila in lucrurile casnice [ fa curat in bucatarie, pregateste-i micul dejun la pat, pregateste pranzul sau cina.Ia note mari la scoala, arata-i ca nu mai esti copil mic. Apoi daca o convingi pe mama ta, va convinge ea si pe tatal tau [sau invers].
Success.
PAi comporta-te bine cu parintii, uita-te la poze cu caini si practic ii vei stresa incat vor ceda. Spune-le ca vei fi foarte cumnite, o sa ai grija de el, si sigur vor ceda."Fi stresanta " BAFTA!
Unii nu vor din diverse motive. Unul ar fi ca lasa par si roade.Incerca sa-i faci sa inteleaga cat de mult iti doresti unu, poate ai noroc!
Stii ce poti sa faci? Poti sa incerci sa vorbesti cu ei despre un caine, sa le zici ca o sa fii responsabila, sa insisti pe tema aceasta, uneori sa te arati suparata, iar cand ajungi la un raspuns gen "nu stiu sau poate sa ma mai gandesc" ia-le de cea mai apropiata sarbatoare (bine ar fi de ziua unuia dintre ei ) un catelus daca nu ai bani poti sa iei unul inspre adoptie. Succes !
Saya555 întreabă:
Pikachu12345 întreabă:
AwwwCosminaUchiha123457 întreabă:
haka întreabă:
SimoneGanu10 întreabă: