anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac prieteni noi din moment ce toti din cartierul meu au luat-o pe drumuri "gresite"? Toti rad de mine pentru ca stau inchisa in casa si spun ca sunt emo. Nu am prieteni mai de loc.In timpul vacantei nu ies niciodata din casa si astfel nimeni nu ma baga in seama.In timpul scolii sunt considerata tocilara pentru ca invat si nu sunt ca ei. Toata vara ma ignora iar la sfarsitul vacantei incep toti colegii sa ma sune si sa-mi spuna ca le este dor de mine numai pentru ai ajuta la teme si gasesc tot felul de motive pentru a -si cere scuze de faptul ca m-au ignorat toata vara.Eu ii ajut pentru ca macar in timpul scolii sa am si eu prieteni. Cum pot sa nu mai fiu considerata o ciudata, tocilara, care sta inchisa in casa, fara prieteni?

13 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Este bine sa ai si tu initiativa in incercarea de a te apropia de colegi.Invita-i la tine cand achizitionezi o muzica noua, propune-le o activitate in grup, inscrie-te intr-un ONG de protejare a mediului, a pasarilor rare.Nu refuza invitatiile lor la petreceri decente, la cofetarie, la pizza.Inscrie-te la excursiile care se organizeaza in scoala.Nu pune la inima etichetarile colegilor; uneori vorbeste in ei invidia.In niciun caz nu renunta la invatatura. Tu trebuie sa-ti atingi scopul.

| juniper a răspuns:

Si eu sunt asa, dar nu se iau de mine, iesi mai des din casa si nu-i baga in seama, sunt needucati, ei nu vor realiza nimic in viata, tu daca vrei poti sa le dai temele, dar ei nu vor sti la bacalaureat si tu da, fiindca prin teme exersezi si vei avea note mai mari.

| juniper a răspuns:

Am uitat sa mai mentionez, ca prin scoala iti atingi scopul si vei avea o slujba pana la pensie, asa ca alege-o bine.

| Kandy a răspuns:

Decat prieteni ca cei de care esti inconjurata mai bine singura si lasa-i sa comenteze cat vor:-P. Viata le va arata ca nu au dreptate! te pup kisskisskiss

| parampam a răspuns:

Stii, chestia asta mi s-a intamplat si mie pana acum.Doar ca de mine nu rad daca nu ies din casa.Eu nu stau pana la aceeasi ora cu ei afara, nu fumez, nu beau, nu vorbesc tot timpul despre sex.Prima data am crezut ca e ceva in neinregula cu mine, dar mi-am dat seama ca ei erau de vina. Pur si simplu nu am unoscut oameni la fel ca mine pana acum( sau daca i-am cunoscut, acestia sunt foarte putini si nu prea putem tine legatura). Acum ma duc la liceu si sper sa imi gasesc niste prieteni care au aproape aceleasi interese ca si mine.Pana atunci-mai ies si cu ceilalti.Stiu ca e superficial, dar asa cum ei m-au folosit pe mine sa le dau temele etc., asa ii folosesc si eu sa ies cu cineva afara.

Răspuns utilizator avertizat
| AllForOne a răspuns:

Cum sa ies din moment ce parintii nu ma lasa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ieși mai des din cameră, nu-i mai ajuta, îmbracă-te frumos, ia-ți un cătel și scoate-l la plimbare în fiecare zi.
Încă o dată, nu-i mai ajuta. Fii mai dură, că altfel te ia de fraieră!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te invidiaza pentru ca le-a murit ultimul neuron...incearca sa iesi mai des pe afara si sa incerci sa fi tu insuti...prea mult timp in casa strica...trebuie sa ai si prieteni...sa nu ii mai ajuti pe profitori...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa fii putin mai ''zapacita'' incearca sa facii anumite chestii nebunesti si asa poate or sa-si dea seama k nu esti''tocilara''classei... uneori e bine sa le mai dai peste nas fitzosilor si inca ceva...incearca sa nu le mai arati la teme...asta cu siguranta nu e un lcru bun! pupici daca vrei ma poti contacta la id-ul meu andreeutza_dya

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fta lasa ca decat sa ai prieteni de aia "buni" mai bine singura...asa ca fa ca luchass

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-ti un program misto in care poti sa iesi cu ei.Si ei atuncea nu te mai considera tocilara sau emo, da bine inteles sa si inveti.

| mara_3293 a răspuns:

Pai. sa nu ii mai ajuti pentru ca stii bine ca profita de tine fi u insuti. si iesi mai mult afara si nu lua in seama ce spun ceilalty... fa-ti prieteni care sunt si ei emo big grin lasa'i pe ceilalti nu conteaza...