| helene20 a întrebat:

Bunahappycum pot sa-mi fac propria pagina de facebook? Adica din aceea care oamenii pot sa-ti de-a like...ma rog nu stiu daca ati inteles daca stie cineva sa-mi spuna(fundahappy

5 răspunsuri:
| B3happy a răspuns:

Intri pe pagina profilului tau de facebook ( peretele tau) si dai jos de tot. undeva scrie : Despre.Publicitate.Creeaza o pagina. Dai acolo si iti faci pagina big grin Funda?

| Anny1 a răspuns:

Pai trebuie sa te inregistrezi scrii pe google :facebook si iti apare acolo apoi trebuie sa pui e-mail tau parola si sunt mai multe trepte de completat kiss spor si dac amai ai nelamuriri trimite`mi un mesaj funda?

| мιcнєℓℓє a răspuns:

Stiu euwinkingCan intri pe facebook, mai jos iti apare Creeaza o pagina.Dai acolo sh dupa aia selectezi o varianta de acolo (sunt 6 variante)dupa ce ai selectat o varianta iti apare chose a category sh jos inca o casuta dupa aceea bifezi I agree to Facebook Pages Terms sh dupa aia dai accept! Cam atat! fundita?puppy dog eyeste rog frumos)

| мιcнєℓℓє a răspuns:

Stiu euwinkingCan intri pe facebook, mai jos iti apare Creeaza o pagina.Dai acolo sh dupa aia selectezi o varianta de acolo (sunt 6 variante)dupa ce ai selectat o varianta iti apare chose a category sh jos inca o casuta dupa aceea bifezi I agree to Facebook Pages Terms sh dupa aia dai accept! Cam atat! fundita?puppy dog eyes

| CrazzyXgirL a răspuns:

Buna... Deci da la o pagina care se da Like, gen "demi lovato, hannah montana etc" si vezi ca ai in dreapta sus Creeaza o pagina.si de acolo te descurci...Pa'pa!happy