| dreamout a întrebat:

Bunahappy
Cum pot sa scap de pofta de mancare? Pur si simplu, tot timpul sunt tentata de frigider. O fi si frigiderul frumos si toate cele, dar nu mai potsad
Vreau sa slabesc putin, incerc din rasputeri sa nu mananc atat de mult. dar nu mergetongue
P. S. Am 1, 70 si 56 de kilogrametongue

Răspuns Câştigător
| hfkjgkjfg a răspuns:

Si eu am avut putin problema asta, da se rezolva! Incearca sa mananci 5-6 mese pe zi, fiecare mica, dar consistenta! Poti sa mai iei si mici " gustari", dar cel mai bine ar fi fructe! Alta chestie, incearca sa nu te stresezi prea mult pentru orice chestie, caci stresul poate cauza or o pofta de mancare uriasa, ori nu te vei mai atinge de mancare de loc, amandoua variantele rele! Incearca sa faci sport si sa iesi pe-afara! Mult noroc!winking

6 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pai mananca des si putin, dar putin... Mananca si tu chestii mai vegetale! Funda? Plzz

| dreamout explică:

Pff.dar ies pe afara si ma plimb ore intregihappy
Iar apa beau foarte multa:-s

| fgch a răspuns:

Apa platawinking.Un pahar de apa plata cand iti e pofta de mancare.Eu am reusit sa slabesc 20 de kg in 3 luni tongue.Si mno, mai e si vointa pe care trebuie sa o ai. Succes >big grin

| 3ly a răspuns:

Putina bunavointa si trece laughing

| Lina_4442 a răspuns:

Bine daca vreai sa nu ma-i maninci atita de mult totul depinde de tine si de tot ce iti propui! daca sincer am 1.72 si 55 kg si e ok! dar principalul e ca mananc o singura data pe zi pe la ora 15 in rest fructe si cafea, ceai! asa mi-am facut programul! poti sa-ti faci si tu unul cum te aranjeaza! Daca incerci din rasputeri si nu se primeste! atunci de fiecare data cind te duci la bucatarie si vezi frigiderul -ia o cana de apa bea pina nu o sa mai vreai nici apa nici mincare! plus la asta o sa mai slabesti putin si totul o sa fi8e bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 1,70 si 56 kg esti forte (perfect)happy mananca ce iti place si simtete bine in corpul tau