Si eu am avut putin problema asta, da se rezolva! Incearca sa mananci 5-6 mese pe zi, fiecare mica, dar consistenta! Poti sa mai iei si mici " gustari", dar cel mai bine ar fi fructe! Alta chestie, incearca sa nu te stresezi prea mult pentru orice chestie, caci stresul poate cauza or o pofta de mancare uriasa, ori nu te vei mai atinge de mancare de loc, amandoua variantele rele! Incearca sa faci sport si sa iesi pe-afara! Mult noroc!
Pai mananca des si putin, dar putin... Mananca si tu chestii mai vegetale! Funda? Plzz
Apa plata.Un pahar de apa plata cand iti e pofta de mancare.Eu am reusit sa slabesc 20 de kg in 3 luni .Si mno, mai e si vointa pe care trebuie sa o ai. Succes >
Bine daca vreai sa nu ma-i maninci atita de mult totul depinde de tine si de tot ce iti propui! daca sincer am 1.72 si 55 kg si e ok! dar principalul e ca mananc o singura data pe zi pe la ora 15 in rest fructe si cafea, ceai! asa mi-am facut programul! poti sa-ti faci si tu unul cum te aranjeaza! Daca incerci din rasputeri si nu se primeste! atunci de fiecare data cind te duci la bucatarie si vezi frigiderul -ia o cana de apa bea pina nu o sa mai vreai nici apa nici mincare! plus la asta o sa mai slabesti putin si totul o sa fi8e bine!