Sunt multe metode, unele bune, unele care iti fac rau.
Sfatul meu e sa incerci sa mananci doar cand iti e foame, sa nu mananci cand ti-e pofta.
Mananca cat poti de sanatos, bea multa apa apa si ceaiuri fara zahar, unele chiar accelereaza arderea grasimilor, sucurile au destul de multe calorii deci nu te ajuta.
Fa miscare, si o jumatate de ora pe zi de mers ajuta. Daca te-ai apuca de sala sau ti-ai face timp pentru niste exercitii simple acasa, si mai bine. Evita mersul cu masina sau autobuzul daca crezi ca distanta pe care trebuie sa o parcurgi nu este foarte mare.
Nu manca inainte sa te culci, dupa o ora ce ai mancat, te poti culca.
Si cel mai important, mananca la ore fixe. Nu-ti schimba programul de mese. Asta e unul din motivele pentru care multi dintre noi se ingrasa.
Eu am slabit asa cateva kilograme destul de repede. Am incercat si sa nu mai mananc dupa o anumita ora si m-a ajutat foarte mult.
Sper ca te-am ajutat :*
Buna,o sa incep cu inceputul:
Ca sa slabesti trebuie sa fii in deficit caloric(sa consumi mai putina mancare decat are nevoie corpul tau)
Corpul nostru este ca o masina.Pentru a funciona masina are nevoie de benzica ei bine noi avem nevoie de macare(calorii)
Un om normal mananca aproximatic 1800-2000 kcal pe zi!
Daca vrei sa slabesti trebuie sa mananci undeva la 1500-1600 kcal(deficit caloric), numai asa corpul poate sa ia din resursele ramase(grasime corporala), dar sa nu te infometezi deoarece iti va scadea metabolisul iar dupa ce vei slabi te vei ingrasa la loc, poate chiar mai rau!
Poti incepe doar prin a fii atenta la ce mananci(incearca sa nu mai bei suc de nicu un fel ci doar apa, fara fast-food si fara nimic dulce/prajit)
Apoi ca sport poti face o plibare zilnica de 10-15 min!
Rezultatele o sa se vada foarte repede(o luna-doua)
Succes!
Buna,si eu am aceeasi problema dar am reusit sa slabesc prin faptul ca m-am apucat de sala.Sala isi face efectul vizibil doar daca combini exerciitile de cardio cu cele de forta.
Poți a incepi sa faci diferite exerciții, abdomene(vei scăpa de burta foarte ușor), fandări, flotări și altele
Ok,deci nu stiu cum se face ca in urma cu ceva timp si eu aveam 69kg la 1, 64 iar acum am cu trei kilograme mai puțin,pe care le-am dat jos in doua săptămâni fara sa mișc un deget,si fara sa ma înfometez,practic am urmat dieta Rina,care mi se părea extrem de greu de urmat,si tot ziceam ca nu are cum sa dea roade,dar ce sa vezi intr-o zi m-am apucat de dietă, si nu era deloc greu,mâncam ce-mi dorea inimioara, doar ca in zile diferite, si slăbeam pe zi ce trece, iar acum o sa ma apuc din nou de slăbit, caci vreau sa mai dau câteva kg jos.Deci sfatul meu este sa nu te complici prea mult si sa te apuci de o dieta care chiar funcționează pe termen indelungat.Nici pan in momentul de față de când am renunțat la dieta am mâncat numai porcării si nu am pus niciu gram la loc.