| PySy12345 a întrebat:

Cum pot sa stiu daca ma place un baiat? Multi imi sp ca iti dai seama daca un baiat te place daca\: te ignora sau te baga in seama! Da el [baiatul respectiv] le fake pe amndoua! Si atunci cum sa-mi dau seama ca ma place?{el are 17 ani} [iar eu 16] asa ca cum sa-mi dau seama daca ma place? plz ajutati-ma! (el e "single"' ca mine) HeLp My! PlEaSe! MS! {[(Dau si fundita! >:-)]}

Răspuns Câştigător
| Lyndsey a răspuns:

Cei care iti zic ca iti dai seama au dreptate.Eu una am un simt foarte bine dezvoltat pentru a le simti senitmentele:trec pe langa mine si imi dau seama, e foarte usor.Iti dau cateva idei pentru a-ti da seama:in primul rand daca se uita la tine si zambeste, vrea sa fiti prieteni, pentru inceput.in al doilea rand,se plimba mereu pe langa tine,face sa va intalniti "intamplator",adica vrea sa para si de aceea te "ignora" cum spui tu. uneori te ignora si pentru ca sunt mai timizi si nu vor sa te salute de o mie de ori in aceeasi zi,dar si din faptul ca nu vor sa iti de-a de inteles ca te place,insa acest motiv,pentru mine,e un motiv prost. Daca intr-adevar e foarte indragostit de tine,intr-o buna zi se va baga in seama cu tine ( in vorba). Pentru inceput te va saluta,te va intreba ce faci, iti va cere numarul de telefon... veti deveni prieteni, etc. Exista unii baieti care se baga din prima clipa in vorba, dar din cate zici tu, acest baiat nu este asa.Mult succes.Te pup.happy
P.S.:Tie iti place de el?

| PySy12345 explică (pentru Lyndsey):

Dap imi place de el si fake cum ai zi uh ca : el s-a bagat cu mine in vb si mi-a dat si nr lui de tel imi zambeste mereu ca se uita la mine si me intalmin''Intamplator'' peste tot! deci zi-mi ke sa inteleg mersi!:*

| Lyndsey a răspuns (pentru PySy12345):

Intelege ca te place!hee heeMult succes pentru intalnari(te va invita si la intalniri).

| PySy12345 explică (pentru Lyndsey):

MS mult! :*

3 răspunsuri: