Daca nu il poti uita incearca sa il inlocuiesti.:*:*
incearca sa faci cunostinta cu altii baietii...
si incearca sa te indragostesti de cineva care merita dragostea ta si care sa-ti raspunda cu aceeasi iubire.:*
multe bafta si succes in continuare:*
Nu inteleg de ce stai si plangi dupa el! a trecut atata timp! nu crezi ca e cazul sa iesi si tu in lume si sa cunosti alte persoane? o sa ajungi sa razi de tine si sa regreti timpul pierdut in momentul in care o sa cunosti pe altcineva care sa te trateze frumos si cu care sa te simti bine.
Poi...
eu nu stiu am incercath` si eu sa fac asta...
dar am stat cu un alt baiat` sh l-am uitat
acum` este de domeniul istoriei:-J
mlt succes:*:*
Daca u stai in casa si bocesti crezi ca o sa rezolvi ceva
sa-ti sp un mic secret :X
u incerci sa-l uiti... si vrei din rasputeri sa-l uiti dar gandindu-te in fiecare clipa la el nu poti poti uita asa usor. Incearca sa te gandesti la altceva. nu neaparat la un alt baiat pentru nu ai cum... stiu sentimentul...
si pana la urma plansul nu e cea mai buna cale de a uita pe cineva... nu e nici primul nici ultimul baiat din viata ta... este doar o particica din viata ta
:X:X:X:X:X
daca el nici macar nu te baga in seama... nu merita
ai grija de tine si te pup :X
Stiu cum ii pentru ca si eu am fost in aceasta situatie, dar mi-am spus ca nu merita sa plang pentru el oricum daca plang el nu vine la mine, deci nu castig nimic.Eu mi-am ocupat timpul cu diferite lucruri, ieseam in oras tot felul` numa ca sa nu`mi mai stea mintea la el si intr-un final am reusit.Ma mai gandesc asa la el din cand in cand si consider un baiat frumos, dar nimic mai mult... suntem prieteni si consider ca decat sa nu-l am deloc mai bine il am ca si prieten si poate cine stii intr-o zi el o sa ma vrea pe mine si poate atunci nu o sa-l mai vreau eu. Te sfatuiesc sa faci si tu acelasi lucru ca si mine:*. Pa pa!
Si la mine este la fel, doar ca este vorba de o fata de care m-am despartit de vreo 5 luni si nu mai pot, o vreau inapoi, dar ea este cu serviciu si pleaca din oras in oras si nu prea am timp sa-i spun ce inca mai simt pentru ea, love hurts, bafta, bye!
Auzi u cati ani ai? da de ce plangi dupa el sunt 1000000 de mii de baieti pe lume. incearca sa ati gasesti alt prieten sau yesi ma des cu prietenii si usor o sa al uiti o sa fiie mai greu daca la iubit dar o sa al uiti dar incearca sa te distrezi nici un baiat nu merita sa plangi dupa el
Hm. iti eu ce sa faci eu asa de felul meu is mai tupeista. adica doar cateodata dar in fine uite cum faci:d cand il vezi itr`o zis afara cu pr lui il tragi putin deoparte zi ii zici mah uite cum sta treaba eu te plac tu ma placi? zi scurt si la subiect ca daca nu sa stiu sa ma comb cu altcineva... atunci el o sa ramana surprins... daca nu stia ca tu il placi.
Mah, cati baieti exista in ultima vreme, daca, chiar vrei sa il uiti ia-ti prietene si du-te la plimbare, poate te agata pe tine cineva, si incearca sa uiti, ia o foto cu el, arunca cu ceva in photo si asa...nu stiu, daca nu il mai9 vezi cu timpul il uiti, dar daca zici 6 luni...mai e si cu o fata, da-l in pz* masii(scuze de injuratura) dar cam asa e... X-(...baietii numai curvari*...sunt si altii mai sensibili si frumosi*:X...
Ai grija de tine si mananca!...
Multa sanatate si succes* (la baieti)!:*
El plange dupa tine? Daca nu, tu de ce plangi, ai depasit varsta cand poti sa te indragostesti cu adevarat de cinava care sa ramana? Gata cu lacrimile! Iesi din casa, nu e rau ca ai slabit pentru ca multe femei vor, dar nu pot si continuati viata cu mai multa bucurie...Nu e nici primul, nici ultimul, asa ca ia-o de la capat, fii fericita si va plange fostul tau prieten de invidie!
Incearca sa faci altceva... ca sa-ti distraga atentia...iesi la un film cu prietenele...incearca sa cunosti persoane noi... si gandeste`te k nu merita sa plangi din cauza lui.
Robert71 întreabă: