Mda...Mult antrenament (sport) si mai putine grasimi si prajeli.Mananca legume, fructe, carne de pui sau de peste usor prajita. Da` orice om la dieta se mai scapa si mai mananca o sarma`, o carne de porc ceva.Nu`i nimic! Dupa ce`ai mancat "draceniile" astea, cateva abdomene (30) te vor pune pe picioare. Fa mult sport: jogging, ciclism, inot. Poti face flotari, genofleziuni, fandari, da` cele mai de folos sunt abdomenele. Daca cineva mananca in fata ta ceva dulce (ciocolata, un biscuit, o inghetata) si desigur, ti`e pofta da` nu vrei sa mananci, poarta mereu in geanta o sticluta de esenta de vanilie.Cand ti`e pofta de ceva dulce (cum mi`e mie acum.) miroase putin esenta si`ti va trece pofta.Bine zis "Gandeste`te la copiii din Africa...". Este bine. Poti incerca si asta.Eu am facut tot ce e mai sus si in 3 saptamani am slabit 4 kg.
P. S.-Zilnic: ceai de musetel si cate un bob de orez ne fiert in fiecare dimineata.Succes! Funda?
Prin miscare zi de zi dar ai grija sa nu slabesti prea mult fiindca ai nevoie de niste grasimi pentru corp.
Poti slabi cu ajutoru apei.
http://dieta.ele.ro/Slabire/Slabeste-cu-ajutorul-apei_--a585.html
La mine merge, beau peste 3 litri pe zi. Seara band intr-o singura ora doi litri :">. Desi nu vreau sa slabesc pentru ca sunt nu ma pot opri din acest obicei :)). Si chiar da rezultate.
Pai te poti gandi inainte sa mananci la copiii sarmani din africa si apoi o sa te gandesti de doua ori inainte sa infuleci. E simplu, nu o sa mai ai pofta de mancare. Sau imparte-ti mancarea cu un caine al strazii.
Du-te la nutriționist. ăla o să-ți zică ce să mănânci și se sport să faci.crede-mă, chiar funcționează treaba asta.