| Andrei_7632 a întrebat:

Cum poti face muschi fara sala? am 13 ani si am inteles ca nu am voie, pentru ca nu voi mai creste in inltime.deci,daca imi puteti da un program.in fiecare zi vreau sa fac cate ceva!

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca mananci snitzelle multe o sa cresti mare si frumos si o sa ai si muschi si or sa lesine toate gagicile dupa tine. Am zis.

| oz a răspuns:

Frate...asculta-ma bine de tot... orice numai mic de inaltime sa nu fii...muschii se pot face la orice varsta...
Inotul nu afecteaza cresterea si este perfect pentru brate picioare piept spate deci pentru toate. Flotarile si abdomenele sunt bune si ele.Nu te apuca sa ridici greutati...
Fa cate flotari poti odata si pe urma faci pauza 1 minut si faci iar pana nu mai poti. Se fac odata la 3 zile nu in fiecare zi.

| nutzu' a răspuns:

Asculta-ma. Du-te la atletism, manaca dimineata(branza, sau lapte sau iaurt cu niste fructe sau legume, nu prea multa paine) la pranz o supa si seara niste fructe o sa fie bine. Du-te la sporturi, inot, baschet etc. si seara, inainte de culcare fa un exercitiu (izonometrie, flotari, abdomene etc.).
Fa asa cum iti zic si o sa fie bine sper.

| oz a răspuns:

Nu te uita la wrestling...ca aia sunt sparti.
uite aici corp de inotator are 1. 93
http://www.popstarsplus.com/images/MichaelPhelpsPicture.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inot flotari, la flotari cate putin, in prima zi 5, in a 2a 10 si asa mai departe in fiecare zi +5.
Bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 14 anii. sfatul meu e sa facii flotarii cu coatrele apropiate de spate in jur de 5 serii cu pauza cam de 30 sec sau 1 min intre ele, asta te ajuta sa facii spate si biceps si triceps, apoi aseazate cu mainile pe pat sau scaun sa fii cu spatele in jos si te lasii si te ridici tot ca la flotari cu serii, apoi poti lua 2 gantere sau greutati mai mici, te asezi intins pe spate cu o greutate in fiecare mana, tii bratele deschise si ridici pana sus fara sa indoi coatele si astfel faci piept.astea sunt niste exercitii simple pe care le potii facee fara sa ridici marii greutatii si sa ramai asa la inaltine.eu le fac astea de 6 linii si am crescut in brat 2-3 centimetrii si spate si piept, poti face o zi da si 1 nu si tot asa una faci si una pauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 12 ani si freau sa fac muschi fara sa ma duc la sala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa muschi trebuie sa fi inalt si mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa muschi trebuie sa fi inalt si mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrei asculta eu tot eram slabut si mic nu am ridicat greutati sau sala ...am inceput cu flotari im pumn cu 3 ca mai multe nu puteam in fiecare zi cite un+ ......si azi dupa un an fac 180-190 liber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba Andreai mai bine mai astepti pana te mai inalti si dupa aia sa te apuci de facut sala

| peanut a răspuns:

Baieti, ma omorati cu mitul vostru idiot cum ca te lasa mic. 1: FIARELE NU TE LASA MIC, in schimb sunt 3 alte lucruri care te lasa mic: STEROIZII, UNELE SUPLIMENTE si ALIMENTATIA PROASTA. alles clar?

err, flotari pentru spate? rolling on the floor. flotari = piept, triceps, deltoid anterior

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca daca faci sala si ajungi sa faci geno cu greutati mai mari apropiate de greutatea ta din momentu ala incepi sa iti opresti cresterea.Nu este nici un mit faptul ca ridicatul greutatilor iti opreste cresterea. Explicatia este foarte simpla in momentul in care ridici greutati inelele coloanei se taseaza iar prin asta organismul intelege sa nu mai cresca.Eu iti zic din experienta m-am apucat de sala si din acel moment am mai crescut doar 2 cm ca dupa aceea am stagnat.Asa ca mai bine ai baga acasa niste flotari niste genoflexiuni si abdomene asta pentru ati obisnui organismul cu efortul pentru mai tarziu, dupa ce mai cresti.Toti pe care au facut prostia sa se apuce de sala de la varsa mica se plang ca au ramas mici, iar acum sunt si eu unu dintre ei.Asa ca multa bafta in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreie sa unde sa am eu raspunsu la prostile tale

| marinel1234 a răspuns:

Sal andrei eu am 15 ani si am 1, 67cm trebuie sa fii ca mine de inalt si apoi te duci la sala unde vrei sa iti zic eu sincer du-te mai bine la un sport uite eu sunt la box de 2 ani si am 60kg am numai muschi asa ca apucate de un sport mai bine si in timp ai sa faci si muschi, esti si tare si gagikile mor dupa tine iti zic eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta si uh un fier mai gros si faci azi spate maien umeri poimaine flotari si tot asawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Am 13 ani 1, 80m si 62kg si ma intreb daca pot incepe sa fac fac o serie de exercitii(sala de forta) pentru imi dezvolta muschii corpului, desigur nu cu greutati mari ci sa aincep de jos, iar in timp sa evoluez! Desigur nici nu vine vorba de diferite produse (creatina, proteine)! Astept niste pareri. Va multumesc! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac dimineata 5 seri de flotari 25. si fac si abdomeni 4 serii si am corp foarte frumos. doar prima oara o sa ai forte dureros febra musculara. spor la munca papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da andrei vreau sa fac muschi sa atrag fete si sa arat bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flotari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sala nu afecteaza pe nimeni la inaltime daca stii la ce aparate sa tragi si la ce aparate nu eu am 14 ani sunt plin de muschi si inca cresc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un om are peste 14 mil de muscki in corp! trebuie munca si muschi poti aveea simplu dar forta mai greu! Eu nu am cinestie ce brand si cinestie ce dar daca am fost la sala 2 zile cu unu si am ridicat cat ridica unu de 3 ani acolo si nu ma chinuiam pentru ca am muncit foarte mult la viata mea! fa efort ca altfel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac sala si box de la 12 ani si acum am 20 ani si nu am ramas mic am 1. 80 cm

| mystersuku a răspuns:

Eu am inceput sa fac sala de la 12 ani si acum am 20 ani si nu am ramas mic am 1. 80 cm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac flotari in fiecare zi de dimineata fac 5 dupa amiaza fac 15 si seara fac 25 si am doar 12 ani si am ajuns la performanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 15 ani 1. 78m 60kg ar trebui sa merg la sala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall puteti sa-mi zicety cumfac muschica am 16 ani am1, 70 si am 78kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ridicari la bara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu anca zahar