| florentina_9904 a întrebat:

Buna cum sa fac rost de un caine dar trebuie unu de talie mica si sa nu i cada par mult pentru. ca mama are astm am avut un catel dar ni l-au luat niste oameni iar acum mi-e dor de el dar cainele acela acum e in alt oras si m-am gandit ca daca nu il a pe acel catel sa imi iau altul dar nu stiu de unde stiti cumva pe cineva in Brasov care are un catel

3 răspunsuri:
| heiii a răspuns:

Te sfatuiesc sa iti iei un bichon. eu am bichon havanez, are 1 an jumate. dar acest tip de bichon este mai putin intalnit. bichonul maltez este considerat cel mai frumos tip de bichon dar si cel mai scump.iti mai poti lua un caniche, pudel, si tzu. cauta pe net...te sfatuiesc sa iti iei cainele de la un crerscator, nu de la un targ sau de la vreo canisa. bafta!

| heiii a răspuns:

Te sfatuiesc sa iti iei un bichon. eu am bichon havanez, are 1 an jumate. dar acest tip de bichon este mai putin intalnit. bichonul maltez este considerat cel mai frumos tip de bichon dar si cel mai scump.iti mai poti lua un caniche, pudel, shitzu. cauta pe net...te sfatuiesc sa iti iei cainele de la un crerscator, nu de la un targ sau de la vreo canisa. bafta!

| Bebii a răspuns:

Poti sa adopti si de pe internet un catel... Uite un site sper sa iti fie de folos http://www.animalutul.ro/...