| คℓεxą a întrebat:

Cum sa-i spun baiatului de care imi place ca imi place de el si cum sa-l intreb daca si lui ii place de mine? e bine daca ii scriu pe o hartiuta daca imi da nr de tel apoi daca mi-l da sa-l intreb daca vrea sa fie cu mine sau voi ce idee aveti? funda pentru cel mai bun raspunslove struck

Răspuns Câştigător
| Giulya01 a răspuns:

Ideea lui anonim nu este rea. dar daca vrei sa alta idee eu zic mai intai daca poti sa ies pe afara cu el, ca simpli amici, sa incerci sa ii castigi increderea, sa te apropii mai mult de el, sa ii zambesti, si intr-un final sa iti faci curaj si sa ii sp ca il plaki. happy fundita?big grin

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Trebuie sa lucrezi mai "finut". Fa cunostinta cu un prieten de al lui, cere-i numarul lui de telefon ca din intamplare sau mai bine id-ul.La telefon s-ar putea sa iti taie macaroana repedelaughing
Afla ce ii place si discuta cu el despre asta. O sa vezi ca va deveni curios sa te cunoascahee hee

| darii a răspuns:

E ok sa ii ceri numarul de telefon in mod "anonim". Dar, si mai bine ai face daca i-ai cere ID de mess, tot in mod " anonim". Il poti invita in oras si sa bati apropoul cum ca ar putea fi ceva intre voi, nicidecum sa il sufoci cu intrebarea "vrei sa fi cu mine?". Mai bine asteapta pana cand te va intreba el asta. Si in primul rand : Nu lasa sa se vada ca esti in limba dupa el. Fa-l pe el sa fie il limba dupa tine!

| emoboy a răspuns:

Plimbandu-te cu el; cunoastel mai bine; daca crezi ca el este cel pe care il vrei atunci intreaba-l! happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-i ceri numarul pe mess, ti-l da, iar dupa il chemi afara. te dai si tu pe langa el ii zici o data "pisi" si a innebunit. Apoi il iei deoparte si ii zici:"Hey, ce zici, vrei sa fim impreuna?"laughing. Scurt si la obiect.