| GEEK a întrebat:

Cum să îi spun mamei că mi-a venit menstruația? Nu am avut curaj, adică sunt foarte rușinoasă.
Cum pot să îmi fac curaj să îi spun? Ea este plecată la o prietenă acum, și eu am dureri foarte mari. pot să zic că sunt insuportabile.
Știu că mama îmi este mereu aproape, dar nu am curaj.

O zi bună.

Pa, pa.

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

In primul rand cauta pentru dureri un analgezic, agolcamin sa zicem.Sau daca nu ai pune pe burtica o sticla cu apa calda.Pana vine mama ta iti va ameniliora cat de cat durerile.Si cauta un tampon care sa-l aplici pe chilot.

Cand vine mama ta o chemi la o discutie mama -fiica.Ii spui cam asa,, Mami stii ceva? Mi-a venit ciclul, am nevoi de tine! Am nevoie de sfaturi, ce sa fac?
Nu trebuie sa-ti fie rusine de mama ta.Este cea mai bune prietena si iti poate da cele mai bune sfaturi.

9 răspunsuri:
| Gabitzzza a răspuns:

Intoarce-te cu spatele la ea si imagineaza-ti ca vorbesti singura, asa poate iti va fi mai usor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa nu ai curaj? E mama ta, nu poti ascunde asta.

| τττ a răspuns:

Bună.
Este mama ta, trebuie să-i spui.Sun-o și spune-i că ți-a venit menstruația.Simplu și ușor.
Pa, pa.

| Flavius2106 a răspuns:

Pai spune-i pur si simplu. fa-ti curaj. Sau ii spui ca sangerezi si o lasi pe ea sa se uite big grin

| GEEK explică:

Bună.

Eu nu am o relație bună cu mama mea, ea nu mă înțelege, mă jignește uneori, și din cauza asta nu am curaj să îi spun.

Îmi spune doar cuvinte jignitoare care mă dor, nu e deloc ușor, dar ce să fac, asta este. O să încerc să vorbesc cu ea, dar nu cred că o să reușesc, oricum mulțumesc frumos de răspunsuri. happy

O seară plăcută.

Pa, pa.

| pufoshenia24 a răspuns:

Pai fa-ti curaj ca pana la urma e mama ta si trebuie sa afle. si mie mi-a fost greu la inceput cand i-am zis mamei. a trecut un an de cand mi-a venit si mie dar ea a stiut din prima zi. i-ati inima in dinti si spune-i. mult noroc!kisswinking

| moisecristinastefania a răspuns:

Dai un mesaj daca nu ai curaj

| moisecristinastefania a răspuns:

Daca nu ai curaj, dai un mesaj.

| boteamaryageorgy1996 a răspuns:

Bună seara sun-o pe mama ta şi spune că ti-a venit menstruaţia