| Eusuntaici a întrebat:

Cum sa le spun parintilor ca fumez? Sper sa mi cititi povestea. Eu acum 1 saptamana si ceva, eram la scoala si unii colegi de ai mei ma jignesc si m am dus la baie plangand. Acolo fumau niste colege si le am cerut si eu un fum [ pana atunci nu mai fumasem niciodata ]. Dupa aceea mi am dat seama ca am gresit si nu am stiut cum sa le zic parintilor, dar acum a aflat diriginta si i am zis ca am fumat o singura data. Diriginta mi a zis sa ii spun mamei sa o sune. :-s Si nu stiu cum sa ii spun. Aveti niste idei? A fost doar o data, doar un fum. Va multumesc!

5 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Pai spune-i exact cum s-a intamplat,nu e nimic iesit din comun,toata povestea e ok, spune-i ca ai tras doar un fum, erai curioasa,dar spune-i ca niciodata nu vei mai face asawinking [ spune-le lor asta].
Si nu le spune faaza cu diriginta, doar a doua zi, ca sa stie si ei deja toata povesteawinking
Pt ca daca vor afla de la diriginta va fi mai rau.
Calmeaza-te, si nu-ti mai baga in seama colegii, ignora-i, sau spune-i diriginteiwinking
Succes. :*

| Lavynya99 a răspuns:

Buna! Chiar ai facut o greseala majora. Daca ni se intampla ceva nu trebuie sa reactionam la nervi! Trebuia sa stai sa analizezi situatia sa te gandesti daca e bine ce faci...Deci acei "colegi" te-au jignit.Din ce cauza? Daca tu sti ca esti o fata ok din toate punctele de vedere:sanatoasa,curata,frumoasa,nu trebuia sa le dai atentie! Acum faptul e consumat,deja s-a intamplat, dar ai grija pe viitor pentru ca s-ar putea sa faci lucruri si mai grave, la nervi sau la instinct.Acum tot ce trebuie facut este sa vorbesti cu mama ta, sa-i ceri scuze, sa o rogi sa te ierte pentru ce ai facut si sa-i spui ca n-o sa se mai intample.MULT SUCCES! Tu trebuie sa ai incredere in tine, in cea ce esti.Nu mai baga in seama ce spune tot prostul si nu pune la suflet. Sper sa rezolvi problema! Te pup!

| ykrabor a răspuns:

Buna,
De ce nu le spui adevaru? sau ai putea sa le zici ca, colegii tai te-au jignit si apoi cand te-ai dus in baie te-ai intalnit cu niste colege fumatoare si una din ele ti-a sugerat sa iei un fum pentru ca o sa iti treaca nervii si tu fiind foarte nervoasa ai crezut ce a zis. In caz ca nu te cred poti sa le zici fraza asta : " Ceee? O crezi pe diriginta si nu ma crezi pe mine? straight face ". Sper ca te-am ajutat, ceau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ii spui frumos mamei de ce erai suparata si sa o convingi ca nu e mare lucru si ca nu vei mai face. Apoi ii spui sa o sune pe diriga.
Dar daca iti dadeau droguri? Luai? Sau ai spirit de turma...

| Lolitaaa a răspuns:

Pai tu trebuie sa'i spui mamei tale ca te'ai dus la baie si ca le'ai cerut unor colege un fum deoarece erai suparata si parea tentant si ai vrut si tu sa incerci. Daca o suna diriginta ta si maikta nu stia dinainte o sa se supere mai rau si poate nu o sa te creada ca ai luat doar un fum. poate o sa creada k deja te'ai apucat de fumat.Eu zic sa-i spui inainte sa o sune diriga ta! asa va fi mai bine big hug dar sa ii spui cand e in toate mai bunewinking