Daca vrei sa ai prieten poti sa iti faci unul
Daca nu gasesti poti sa astepti unul de care sa iti placa
Poti sa te gandesti cum ai vrea sa fie iubitul si poate gasesti un baiat asa
Dar cel mai important este sa te intelegi cu tipul, sa va iubiti si sa va respectati.
Parintii tai sunt absurzi, alte fete la varsta asta fac si alte chestii in afara de faptul ca au un iubit.
Nu trebuie neaparat sa ai prieten la 16 ani.Concentreaza-te pe scoala deocamdata.Ai destul timp si pentru baieti.
În ziua de azi, cam toţi intrăm într-un anturaj prost. Dacă o prietenă are o relaţie, noi vrem să fim mai presus decât este ea, dacă un tip se droghează, trebuie să ne drogăm şi noi, să părem "tari". Nu încerca să te laşi fraierită de către cei din jurul tău, că nu toţi îţi vor binele. Dacă ai întâlnit un băiat şi ai început să ai sentimente pentru el, atunci e în regulă să începi o relaţie, însă dacă nu ai sentimente pentru cineva şi vrei să faci asta doar pentru că ai "16 ani", nu te sfătuiesc. Neavând un prieten până acum, te sfătuiesc să ai grijă şi să nu te laşi indusă în eroare. Partenerul potrivit o să apară, mai devreme sau mai târziu. Nu trebuie să te grăbeşti şi să faci o obsesie din asta. Iar când părinţii tăi vor vedea că iubeşti sincer pe cineva, cu siguranţă nu se vor opune şi n-o să mai trebuiască să îi convingi. Îşi vor da singuri acordul.
Crede-ma,este mai bine sa nu te grabesti.Parintii tai stiu de ce iti interzic asta.
Buna! Cred ca cel mai intelept lucru pe care l-ai putea face e sa te concentrezi pe altecva cum ar fi scoala sau amicii tai. O sa ai timp sa ai si un prieten. Demonstreaza-le parintilor tai ca merita sa aiba incredere in tine. Cred ca e mult mai bine sa ai un prieten atunci cand si ai tai sunt de acord
xXStonedAngelXxgirl întreabă: