| colorful a întrebat:

Bună, cum să-mi fac părul in prima zi de școală?
Vreau să arât cât mai binee!
Dau fundă la cea mai faină coafură! :*

Răspuns Câştigător
| NoMusicNoLife a răspuns:

Sincer, ai putea sa ti-l faci oricum, nu prea conteaza, nu e chiar asa de importanta prima zi de scoala:))

Dar oricum, uite aici cateva variante:

Poti sa ti-l intinzi / sau sa-ti faci bucle
Poti sa ti-l prinzi intr-o coada sau poti sa iei modele sau tutoriale de coafuri de pe net

SAU...

Iti spun cum mi-l voi face eu.

Dupa ce ma spal pe cap il voi pieptana si il voi prinde intr-o coada de cal, iar apoi il voi impleti in doua [ fishtail braid, daca ai auzit] adica cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=ZUfyTtCV6hs

Il voi lasa asa vreo 2 zile [ adica ma spal pe cap sambata la pranz si il las asa pana luni dimineata ] si va fi cret cret cret

| colorful explică (pentru NoMusicNoLife):

Cred că o să încerc zilele astea să văd cum îmi sta dacă îl fac cum îl faci tu, merci mult! :*

| roxanalovesu a răspuns (pentru NoMusicNoLife):

Buna,as vrea sa-mi fac parul si eu asa happy dar as vrea sa te intreb il impletesc cat timp parul este ud sau astept sa se usuce iar apoi ma apuc sa il prind i coada si sa=l ipletesc?

| NoMusicNoLife a răspuns (pentru roxanalovesu):

Il pranzi in coada si il impletesti cat timp este ud big grin

7 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Vai. Dar mergi la club sau la şcoală?

| colorful explică (pentru Nolkyz):

Bineînțeles că la școală, dar cred că toate fetele vor să arate bine peste tot happy.

| Kisie a răspuns:

Buna pai ai putea sa iti faci onduleuri sau sa il faci cu placa sau niste suvite, cret, ai putea sa il impletesti. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| colorful explică (pentru Kisie):

Îți mulțumesc mult pentru răspuns, dar fundă merită NoMusicNoLife, sper să nu te superi! :*