| andreea127282 a întrebat:

Buna..cum sa trec peste faptul că mie îmi place de un băiat enorm de mult, e in casa cu mine și am făcut câteva contacte vizuale și eu credeam că orice mișcare legata cat de puțin de mine, arata faptul că mă place.dar de fapt nu e așa..am sa l visez și nu mi se pare ok, atât timp cât el nu mi da niciun semn de interes...am pus și story pentru el de ăla cu sondaj cu close, a votat close și în seara asta am mai pus unul cu Emoji de ăla cu plic și nu a votat nimic...acum dacă îl șterg își va da seama că era pentru el. FETELORRRR ajutorr.ce sa fac? că mie îmi place prea mult de el sa l las ..as vrea sa l fac să mă placa nu știu.

6 răspunsuri:
| ClaRa91 a răspuns:

Vezi de treaba ta. Cauta unul pe care sa-l umilesti, sa-i faci facesitting, etc. Asta merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu forța un om să te placa
Nu ești binevenit, pleacă" - Cheloo

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea invata pe rupte la scoala, sa iei numai note de 9 si 10, ca sa-i arati cat de desteapta esti tu si atunci cu sigurnata va vrea sa fie cu tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Ai putea invata pe rupte la scoala, sa iei numai note de 9 si 10, ca sa-i arati cat de desteapta esti tu si atunci cu sigurnata va vrea sa fie cu tine."

Un sfat pentru agățat adolescenți plini de hormoni... care a funcționat fix niciodată.

Hahahaha

| amcelemaibunesfaturi45 a răspuns:

Eu iti recomand sa te muti din casa si sa te duci la tine acasa

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ce dramă mare,pun pariu că pe vremuri așa agățau și bunicile noastre " wow,nu mi-a dat vot la nu știu ce,mare tragedie".
Scriei direct,vorbește cu el fizic,mai sunteți și în aceeași clasă,școală ( perfect, asta este ocazia ta).
Vrei să știi dacă te place, îl întrebi.
Opriți-vă din căutat semne de genul, fiți asumate, vă refuză?
Treceți peste, nu aveți nimic de pierdut.
Și maxim poți să îi spui că glumeai legat de faptul că îl placi sau nu o să mai discuți cu el de cât colegial.
Spor!