| Gexu a întrebat:

Cum se face o pagina web cu ajutorul microsoftului office?happyAm primit ca tema la T. >IC.=tehnologia informatiei si comunicarii si nu stiu cum sa incep si unde sa o fac straight face Ma puteti ajuta pls happy?

Răspuns Câştigător
| jojobg a răspuns:

Deschizi microsoft word
scrii ce vrei apoi cand dai la save nu salvezi ca. doc ci ca pagina de web apoi cu ajutorul uni sever Apache il publici peinterenet

5 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Ai aici un tutorial (Dar se scrie in Notepad)
http://www.drogoreanu.ro/tutorials/html.php

| MariuZ a răspuns:

Ori scrii cod html intr-un word document, ori cu Microsoft Frontpage (se gaseste in pachetele Office pana la cel 2007) sau cu Micosoft Publisher (din Office 2007). Partea cu scrierea de cod e ceva mai complicata - deci nu te apuca de asa ceva decat daca trebuie neaparat. Bafta!

| MariuZ a răspuns:

Ori scrii cod html intr-un word document, ori cu Microsoft Frontpage (se gaseste in pachetele Office pana la cel 2007) sau cu Micosoft Publisher (din Office 2007). Partea cu scrierea de cod e ceva mai complicata - deci nu te apuca de asa ceva decat daca trebuie neaparat. Bafta!

| MariuZ a răspuns:

Ai ales foarte bine. Sper sa iti iasa proiectul (tot asa).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta am si eu d facut dar nu este ff greu sincer dar mie nu imi iese ceva introducerea culorii mai exact happy