anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum spuneam m-am certat cu un prieten, am hotarat sa-l ignor, a doua zi s-a rugat de mine sa-l iert pentru ce a zis dar n-am facut-o. Inca sunt suparata pe el, l-am ingnorat si azi dar el tot se poarta de parca am fi prieteni, pur si simplu nu ai ce vorbi cu el, chiar daca i-am spus cat sunt de suparata nu a inteles. Cu el nu se poate vorbi, ia totul ca pe o gluma. Avem aceiasi prieteni deci unde sunt eu trebuie sa fie si el. Singura metoda sa scap de el ar fi sa parasesc grupul de prieteni dar eu nu vreau asta. Ce sa fac? Ar exista si alta metoda de a-l face sa realizeze cat de tare m-a suparat si ca nu mai putem fi prieteni asa cum eram inainte?
Multumesc(funda).

2 răspunsuri:
| LiveYourLife a răspuns:

A gresit asa de grav incat nu-l poti ierta? Mai da-i o sansa totusi ...toti meritam sa fim iertati

adica poate chiar nu a vrut sa-ti faca rauwinking

si ar fi pacat sa va stricati prietenia dintr-o prostie si crede-ma ca la un moment dat tot va veti impaca (mai devreme sau mai tarziu)winking

| CARLI a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si mie.Iar eu l-am ignorat ca tine.Eu te-as sfatui sa nu parasesti grupul de prieteni pentru unul care nu mai e prietenul tau.Incearca sa nu il bagi in seama si sa nu vorbesti cu el indiferent de ce ar face, pur si simplu gandeste-te ca nu exista. Sper ca te-am ajutat si voi primi funda pop doolce!