| BloodLine a întrebat:

Cum spuneam m-am certat cu un prieten, am hotarat sa-l ignor, a doua zi s-a rugat de mine sa-l iert pentru ce a zis dar n-am facut-o. Inca sunt suparata pe el, l-am ingnorat si azi dar el tot se poarta de parca am fi prieteni, pur si simplu nu ai ce vorbi cu el, chiar daca i-am spus cat sunt de suparata nu a inteles. Cu el nu se poate vorbi, ia totul ca pe o gluma. Avem aceiasi prieteni deci unde sunt eu trebuie sa fie si el. Singura metoda sa scap de el ar fi sa parasesc grupul de prieteni dar eu nu vreau asta. Ce sa fac? Ar exista si alta metoda de a-l face sa realizeze cat de tare m-a suparat si ca nu mai putem fi prieteni asa cum eram inainte?

Multumesc(funda).

Răspuns Câştigător
| apalipis a răspuns:

După cum spui tu, el pare a fii tipul de băiat care ia cam totul în glumă. Fapt ce îl face să creadă ca tot ce se întâmplă e doar o glumă sau că e ceva de scurtă perioadă și că îți va trece.Nu înțeleg de ce ți-a trecut prin minte ideea să îți părăsești grupul de prieteni pentru că el nu înțelege că nu îl ierți.Nu se face așa ceva pentru că pe urmă tu vei regreta.
Părerea mea este că ar trebui sa vorbești foarte serios cu el,pe un ton foarte expresiv si obiectiv, întrucât să înțeleagă că nu glumești și că ar trebui să termine cu comportamentul lui.
Fă în așa fel încât să îi acaparezi atenția și să înțeleagă că vorbești foarte serios când spui că nu îl ierți.
Dacă în caz că nu merge, cel mai bine ar fi să îl eviți/să îl ignori. Poate așa o să-și dea seama că ai vorbit serios.
Sper că te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Dar de ce sa nu mai fiti prieteni? Iarta-l, oricine greseste.
Si daca ia totul ca pe o gluma, pot sa zic ca e si bine si rau in acelasi timp. Daca se roaga de tine, cred ca ii pasa.
Explica-i ce simti si vezi reactia lui, mai da-i o sansa si observa daca mai puteti fi la fel de buni prieteni ca inainte.
Si de ce sa iesi din grupul de prieteni din cauza acestei probleme? Nu mai bine va impacati si o sa fie totul bine?
Dar discuta cu el si poate reusiti sa fie totul ca inainte. Nu va pierdeti prietenia dintr-o prostie, nu se merita. happy
Bafta!

| Libelle a răspuns:

Hai ma rautate...
Iarta-l, ce ti-a putut face asa rau?

| BloodLine explică:

sigh Bine, o sa-l iert, dar tot suparata pe el sunt. happy