Si de cand erai mic.pana acum nu ai prins curaj sa-i zici: ¨Buna, am si eu o nelamurire.de ce de fiecare data cand trec pe langa tine imi zambesti.ai bancuri in gand, sau te gandesti cat de fraier sunt incat pana acum nu am avut curaj sa-ti cer un numar de telefon? .Nu o lua ca pe jignire.pariu pe 5 €.ca merge replica asta.astept raspuns de la tine.
Daca doar iti zambeste eu una nu prea cred ca te place...
Totusi tu intra in vorba cu ea
Mey daca iti zambeste asta nu inseamna mai nimic adica daca te cunoaste mi se pare oarecum normal sa-ti zambeasca cred ca cel mai bine ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa o intrebi pur si simplu cu rusinea nu rezolvi nimic.Grabestete ca poate sa ti`o ia altul inainte
Pai in primul rand trebuie sa ai curaj, te duci acolo si ii zice ceva si daca nu merge dupa ii zici ca nu am putut sa vb cu tine despre ceva normal pentru ca eu ma blochez cand te vad si ea o sa fie inpresionata, si eu intrebi ce simte pentru tine dar tu ii zici primul ce simti pentru ea si dupa o inviti la tine in casa sau la un suc sau la mall si vb despre una alta si va cunoasteti mult mai bine si o sa fici prietenmi buni si la sfarsit o intrebi ce fel de prieten ai vrea, si daca eu ma potrivesc gusturiloe tare! Ea va fi de acolr sa ii fi iubit cam atat
Daca ai ocazia, intra in vorba cu ea! Ar trebui sa fie foarte usor, indiferent de cat de rusionos esti, devreme ce va cunoasteti de mult.Iti vei da singur seama daca te place.Bafta!
Ia si citeste http://www.artaseductiei.ro/......-o-saruti, si de asemenea propunei sa faceti ceva impreuna, daca te place cat de cat o sa accepte
Ai dreptate si eu sunt rusinos ai incredere in mine si spune-i asa daca vrei sa te placa :''Ce ai zice sa iesim la plimbare.'' Si spune cand ai timp apoi vezi raspunsul dar daca nu vrei sa te placa zi asa:''Nu te supara dar vroiam sa te intreb daca ma placi.''Si gata am 12 ani am trecut prin 43 de fete pe care le-am placut si stiu sa ma descurc si cu alea care nu le plac si ele da asa ca ai incredere.
Eu am 11 ani si o fata ma place si nu stiu cum fac sa imi spuna ea ca ma iubeste.