| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna cum stiu dac aun baiat ma place findca nu sunt eu cea mai frumoasa din clasa dar nici urata nu-s? daca im rade daca se uita slabe sanse la noi in clasa daca un baiat vorbeste prea mult cu o fata cred ca sunt un cuplu si rad de iei si isi bat joc (uni) asa a s-a intampalt si cu Gabi a placuto pe Andreea cea mai perfecta din clasa...

Răspuns Câştigător
| Faranume_5358 a răspuns:

Daca unui baiat ii place de tine, se uita la tine mai mult, iti zambeste si incearca sa iti faca pe plac.Chiar daca nu esti cea mai frumoasa zambestei cand se uita la tine.Ar trebuii sa te dai pe langa el, adica sa vorbesti cu el daca nu puteti la scoala din cauza la colegii vorbitii cand sunteti doar voi doi.

3 răspunsuri:

Daca un baiat te blace se uita mai mult la tine iti zambeste si incearca sa iti faca pe plac.Chiar daca nu esti cea mai frumoasa...zambeste-i cand il vezi si incearca sa intrii in vorba cu el, daca nu poti la scoala vorbiti cand mergeti acasa sau asa, o sa vezi ca si lui ii va place de tine. Incearca sa te dai un pic pe laga el dar fii subtila si discreta

Dar in ce cls sunte-ti?

| ionnelu a răspuns:

Imi pare rau ca iti spun dar ar trebui sa citesti si tu ce ai scrii mai sus si sa vezi ce intelegi.
Parerea mea e ca ar trebui sa mai pui mana pe o carte si sa mai citesti cate ceva. Pun pariu ca nu esti nici cea mai desteapta din clasa; nu-i asa?