Cine ti-a facut dieta asta? De ce atata "la gratar" cand asta e primul lucru scos de pe lista cand vine vorba de diete. De ce atata margarina cand margarina are chiar mai multa grasima decat untul. Crede-ma ca nu rezolvi nimic cu o dieta. Eu in fiecare zi la 10-11 vreo 3 biscuiti de pe la colegi si in cel mai bun caz ceva minor acasa si nimic. Nu s-a modificat absolut nimic. In schimb daca mananc o portie ca tot omu deja sunt ca un balon. -.-
Salut. Iti recomand sa nu slabesti. Ai o greutate perfecta pentru inaltimea ta. Chestia e ca si eu am astfel de inaltime si exact asa o greutate. Insa daca tot insisti, iti sugerez sa faci cit mai mult sport. Exercitii fizice, masaj, intinderea tuturor muschilor...Asta te va ajuta sa slabesti. Iar, referitor la dieta pe care o duci.1) Ia cina mai devreme de ora 6 si maninca ceva mai mult. Spre exemplu, niste tartine cu un ceai. Cind esti in cadrul unei diete, nu e bine sa maninci nici mult, dar nici PUTIN! Astfel poti deveni anorexica! Nu vreau sa te sperii, dar iti recomand sa maninci mai mult la cina. 2) Incearca sa acorzi mai multa atentie legumelor si fructelor. Nu ti-as recomanda sa maninci carne si peste pe timpul dietei. Maninca cartofi prajiti, fierti sau copti. Legume la gratar. Incearca sa excluzi carnea si pestele din meniul tau pe durata dietei. 3) Pentru a-ti varia micul dejun, maninca cereale sau musli cu lapte si un ceai sau o cafea. Imi imaginez ca e cam obositor sa maninci una si aceeasi la fiecare dejun. In rest e OK)! Sper ca te-am ajutat!
O sa te ascult in privinta cinei. O sa mananc si fructe, chiar este indicat in dieta sa mananc(mai sus nu e scris). Carnea si pestele au vreun efect nedorit in aceasta dieta?
Din punctul meu de vedere, carnea si pestele nu sunt binevenite in aceasta dieta. Au multe calorii! Daca chiar vrei sa slabesti, exclude carnea si pestele din dieta. Sau macar, maninca carne sau peste de 2-3 ori pe saptamana, nu de 5. OK? Sper ca imi vei asculta sfaturile)
Chiar si la o dieta, avem nevoie de cateva calorii. Din cate stiu, carnea de pui pe gratar nu are mai mult de 400 Kcal. Intr-o zi, ar trebui sa consum cam 1000 de Kcal(in cazul in care tin dieta). Daca as scoate si carnea, ar insemna sa nu consum mai mult de 400 de Kcal pe zi(mic-dejun + cina), ceea ce mi se pare foarte putin. Eu iti multumesc pentru sfaturi.
Poate ai dreptate. In orice caz, nu prea sunt adepta dietelor de aceea nu prea stiu exact ce trebuie sa maninci in timpul unei diete. Am vrut sa ajut. Cu cea mai mare placere. Succes!
Multumesc! Sper sa o tin, ca am obiceiul sa le incep si sa nu le termin.
In primul rand, de unde ai dieta asta? In al doilea rand, cate kg vrei/crezi ca o sa slabesti?
Nu stiu ce sa zic, am citit o gramada de diete si chestii legate de slabit, iar dieta asta e prea monotona, ma refer la micul dejun si la cina...sunt la fel zilnic.Nu o sa slabesti 5 kg, te asigur de asta. Oricum, nu prea inteleg de ce vrei sa slabesti, ai o greutate normala. Daca inca vrei sa continui, eu am slabit intr-o saptamana ceva mai mult de 5 kg mancand doar fructe si legume si mergand pe jos.