| cosmy1993 a întrebat:

cum vi se pare Romania in ziua de astazi?

9 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Cam murdara in unele locuri, are spatii frumos amenajate.
Ar vrea Traian Basescu sa traim bine, dar din cate vad, traieste bine doar el.
Parlamentul ne fura, si cum e la noi in Romania, nu mai e nicaieri.

O seara placutahappy

| beautifulkiss a răspuns:

Buna Romania in ziua de astazi este de nedescris.
Traian Basescu si multi altii isi bat total joc de noi.Traian Basescu a spus "o sa traiti bine". Acum traim foarte bine:multe persoane sunt somere, nu isi mai gasesc de lucru, nu ai bani de o paine, salariile sunt taiate si la fel si pensile, multi oameni ajung pe strazi din cauza saraciei, TVA-ul este de 24%(sau parca a scazut numai stiu sigur). Traim minunat de bine.Isi bat joc de noi, ei nici macar nu si-au taiat din salarii, se gandesc numai la el si am vazut si la televizor ca iubitul nostru presedinte zambeste de situatia noastra, spune "sunt optimist". Asta este acum, vine Craciunul si trebuie sa incercam sa speram la o Romanie mai buna.
O seara placuta si Sarbatori Fericite!

| ruxi a răspuns:

Naspaaaaaaaaaaaaaa

| SEAL a răspuns:

O tara de manelisti, milogii care se cred interlopii, melteni si curve

| hSh3ad a răspuns:

O tara de tot rasu cu parlamentu nostru...

| cristians03 a răspuns:

Tara in sine este un loc extraordinar de frumos cu locuri pline de viata naturala a oamenilor fara zgomote si poluare, dar din pacate sunt lasate de paragina de cei de la putere care isi bat joc de noi din pacate asta este si asta va fi pana ce noi tineretu de azi nu vom actiona, pentru ca ni se vinde tara sub ochi nostri pe pielea noastra se vor da innapoi acei miliarde de euro, din pacate. Deci in concluzie o tara frumoasa ne exploatata si condusa de niste boi inbecili care fura si ne mint in fata.

| alexya_8105 a răspuns:

O tara frumoasa ca aspect inerior daca traiesti in aceasta tara te obisnuiesti, daca vi de afara ti se pare urata deoarece e multa mizerie...

| strugaru a răspuns:

Salut tuturor!
Deci asta cred ca este cea mai tare intrebare de pe TPU
Romania este o tara ca putine altele pentru ca tot ce vrei gasesti aici.
dar pacat ca cei care sunt la conducere fac din aceasta tara minunata o tara de tot rasul...
Poate or sa vina si vremuri mai bune
Speram

| izabello a răspuns:

Romania a ajuns o tara josnica.Toata lumea este orbita de prostie, noi romanii vrem foarte multe schimbari, dar nu facem nici un compromis cu noi insine! Poate daca tara ar fi condusa altfel... poate daca ar pune pe cineva mai compatibil, sa stie ce inseamna aia politica. Toata lumea umbla dupa bani, nu e nimic rau in asta, dar macar daca s'ar opri din furt. Inainte cand era Romania in comunism nu era bine, simteau ca nu au nici un cuvant de spus ca sunt controlati, dar acum cand totul s-a schimbat e democratie de ce nimeni nu ia initiativa? Eu cred ca romanii sunt indecisi vor prea multe dar nu fac nimic.Cu toate acestea Romania este o tara frumoasa patrimoniul turistic este foarte bogat doar ca noi nu stim sa ne folosim de acest lucru.

Întrebări similare