Sa mearga toata lumea la disco. Distractie, bautura, toate alea. Care e problema? Isi gaseste si aia mica un piticot si e rezolvata.
Eu doar sper ca raspunsul tau, @moneyandfame e o gluma, ca e spus ironic...
Pai cum sa mearga la disco la 10 ani? Ce o sa credea oamenii de ea, de sora ei ca vine cu micuta dupa ea si ce o sa credea de parintii daca merge. Oricum parintii sunt foarte constinciosi si nu o vor lasa sa mearga pana la 15 ani, in nici un caz.
Am mai vazut intrebari de genul: "Nu ma lasa parintii sa merg la disco si am 14-15 ani." Si raspunsuri de genul " esti prea mica", "ai de invatat", "eu la varsta aia ma jucam cu papusile" etc.Si acum la 10 ani... e OK? :O:O:O Am ramas socata!
Nu mi se pare corect! sora ei (16 ani) trebuie sa mearga pentru ca este mare, si simte nevoia sa plece de acasa, sa se recreeze, sa povesteasca cu prietenii! sora mai mica, poate sa stea acasa, ca nu o mananca nimeni! acasa nu-i mai place! nu sunt de acord! cei mici acasa! incearca sa-i explici ca discoteca este un loc unde se intalnesc adolescentii, nu copii mici! poate reusesti! succes!
Sfinte Sisoie la 10 ani vrea sa mearga la discoteca
Daca de acum vrea la discoteca mai tarziu.pff
Da parintii prieteni tale nu vorbesc cu aia mica ce naiba...
Doamnee cum sa vrea la discoteca la 10 ani?! La 10 ani nici nu stiam ce ii aiavorbesc serios.... Spune`i ca la discoteca la intrare n`o sa ii dea voie sa intre nenea ala de acolo, pentru ca cei mici nu au voie. Cand va avea si ea 16 ani, ca sora ei, va putea merge. Asa cum sora ei de 16 ani nu are voie sa mearga cu ea la scoala in clasa a 4 a pentru ca e prea mare pentru clasa a 4 a, asa nici ea nu are voie la discoteca, pentru ca e prea MICA! Cat tupeu pe a mica, auzi discoteca.
An nou fericit si sa fi iubita!:*:*:*
@Adelyyy, normal ca vorbesc cu ea si ca ii explica situatia ca acolo merg doar cei peste 15 ani, dar ea e curioasa sa vada ce e acolo Cum am mai spus, parintii nu o vor lasa si acum totusi a inceput sa inteleaga situatia cat de cat dar totusi nu pe deplin!
Nu sunt de acord, bineinteles. Ea la 10 ani trebuie sa se joace cu papusile, nu sa aiba pretentii sa mearga la discoteca. Acolo o sa se poata duce cand o sa fie si ea de varsta surorii ei. Eu am 17 ani si nu am calcat niciodata pragul unei discoteci.
Trebuie sa ii explici ca la discoteca nu e loc de copii.Acolo sunt oameni periculosi.Sun multi maturi, poate sa se piarda etc. Daca acum vrea discoteca nu mai am cuvinte.Sa zicem ca asta spune prietena ta la micuta:
(Numele ei), te rog sa intelegi ca discoteca nu e pentru tine.Sunt oameni rai si betivi pe acolo.Sunt multi adolescenti de virsta mea.Nu o sa iti placa.Acolo trebuie sa stai pina tarziu si nu ai unde face nani.Trebuie sa intelegi ca lucrurile astea nu sunt pentru tine. Tu inca trebuie sa te joci cu prietenele tale afara, in parc.Acolo unde este locul unui copil ce vrea distractie.Si te rog sa intelegi, discoteca nu e loc bun pentru tine, si nu ai sa mergi acolo pina cind vei avea si tu 16 ani.
Cam asa trebuie sa sune. E un dialog bun .SUCCES! Te-am pupat!
Zi sa ii dea 2 palme si sa o culce acolo sa o puna la desene ce naibi de la 10 ani sa se duca la dscoteca peste 10 o vezi pe centura.
Sa mearga cu ea in alta parte si sa o faca sa promita ca daca va face asta ca o va lasa sa mearga singura la discoteca.
Sau daca e mai speriosa sa'i spuna ca o mananca bau-bau daca va merge cu ea acolo, doar ce de peste 16 ani au voie .
Sa te duci la 10 ani la descoteca, ca fata = tot restul vietii sa fie o mare cu**a... cum naiba sa se duca la anii aia in discoteca...
Buna, eu cred ca ar putea sa stea dar nu pana cand sta sora sa mai mare!
Totushhi, are 10 ani! Este micuta dar poate & ea sa danseze & sa se distreze putin!
Uite, eu la 9 ani mergeam la discoteca cu prietenele mele de 8, 10, 12, 14 ani!
Iar la 10 ani tot asa! intr-adevar, parintii nu ma lasau sa stau pana cand voiam eu, dar pana la ora 00:00 sau 00:30 ma lasa...pentru ca hey, chiar ca e micuta dar
ar putea sa mearga ea macar sa vada cum e
Asta`i parerea mea, cel putin
scumpika01 întreabă:
Beebeeee întreabă: