Lasa-l daca ti-a dat de inteles ca nu e interesat. Sunt baieti destui, mai ales la varstele astea.
Daca tu il placi mult si e reciproc de ce sa nu va dati o sansa? Eu zic ca meritati asta. Mai bine sa regreti ca ai facut ceva decat sa traiesti cu regretul.
Eu zic sa ii trimiti un mesaj in care ii explici oate sentimentele tale
Povestea de la inceput mi se pare putin cunoscuta
Bun, chiar vreau sa te ajut cu chestia asta
Toata povestea de la inceput mi se pare izbitor de identica cu ultimele momente ale mele din viata
Si eu conosc o fata de 4 ani, ea se mai mare decat mine, nu am vorbit un an examenele, viata de liceu etc.
Si iti spun parca ai fi fata despre care vorbesc ceea ce nu este adevar este o pura intamplare
Crede ma si eu mi as dori sa ma placa ca tot asa in ultimul timp am simtit ceva mai mult
Eu sunt genul de baiat timid care invata si este sufletul petrecerii fara a bea, ea este tipa care este mai nebuna dar dragastoasa tot copil care te amuza te face sa razi nu te lasa la greu ea e ea si iubesc asta
Mentionez ca sunt baiat daca nu te ai prins
Mi as dori sa ma intrebe si ea ce fac nu numai eu sa iesim amandoi etc te ai prins tu
Fa tu primul pas spune i sa iesiti mai des si singuri
Daca tot iti place de el saruta l de revelion la ora 12:00 ce poate fi mai frumos gasesti tu ceva nu se va speria niciun baiat nu refuza un sarut
Sincer nici eu nu stiu ce sa mai fac
SPER SA CITESTI TOT MESAJUL este foarte important
Sa imi spui cum a fost pa
PS: am scris din suflet