anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
cunosc un baiat de cand aveam 2 ani.parintii nostri se cunosc de 17 ani. e o prietenie lunga si veche.imi place mult de el si acum nu doar ca prieten.stiti voi...as vrea sa ii spun lucrul asta si nu stiu cum mai ales ca desi imi spune ca sunt cel mai vechi si bun prieten al sau o fata nesuferita tot se da pe langa el. ce sa fac? el ma ajuta cu orice. am ajuns la concluzia ca il iubesc

5 răspunsuri:
| lisa_5170 a răspuns:

Pentru ca sunteti prieteni de atat de mult timp, el s-a obisnuit cu tine ca fiind amica lui si atat...eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui ce simti pentru el, direct.si poate atunci cand va realiza ca poti fi mai mult decat o simpla amica pentru el o sa vrea mai mult decat o realatie de amicitie... exista in schimb si posibilitatea sa nu vrea mai mult decat sa fiti prieteni. dar daca il iubesti merita sa incerci, decat sa o ti asa pana la nesfarsit, iubindu'l in secretwinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Intreaba-l daca are prietena, daca iubeste pe cineva, sunteti prieteni de atata timp incat iti poti permite asta. In functie de raspunsul pe care il primesti vei sti ce sa faci...

| Crisu_8081 a răspuns:

Spune-i ce simti...si cu siguranta veti gasi o solutie.Si trebuie sa te pregatesti pentru orice raspuns ti-ar da...Nu strica prietenia daca el iti spune ca te vede decat ca pe o amica.Ar fi pacat.

| Antrax a răspuns:

Poi spune-i ce simti eu nu cred ca va rade pentru va cun de mult. Incearca sa vb cu el.

| SilverEyes a răspuns:

Pai nu sunt expert in lucrurile de genul asta dar dupa parerea mea cand simti ca este momentul oportun ar trebui sa ii spui din suflet ce simti si atunci vei afla daca el doreste sa fie cu tine sau nu. Cat despre fata aia, daca el doreste sa fie cu ea si nu cu tine atunci in acest caz nu prea ai ce face, pe scurt lucrurile se invart in jurul lui. Tu Ii spui ce simti iar el va face alegerea...