anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc un baiat, el e in clasa a X - a, iar eu sunt a VII- a. El este frate cu un coleg de-al surorii mele (aceasta fiind a XII- a) si nu stiu cum pot sa il intalnesc. Vreo parere de-a voastra mi-ar fi de ajutor! Multumesc!

4 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Nu te supara esti cam micuta de ani, pentru a aborda un baiat de clasa a X-a, doar daca esti mai dezvoltata la corp, atunci poti insela lumea sa creada ce esti mai mare. Mai intai intereseaza-te daca are o prietena, si sigur are, daca da, atunci lasa-l in pace. Ma intreb, ce crezi ca poti discuta cu el, iar daca tu insisti sa il cunosti, s-ar putea ca el sa creada cu totul altceva despre tine si nici intr-un caz de bine. Pe sora ta ai intrebat-o cum poti sa-l intalnesti? Cred ca s-ar uita cam ciudat la tine, nu? Daca raspunsul meu te-a intristat putin, atunci poate vei gandi mai matur decat gandesti acum.

| viatadecacatt a răspuns:

Crede-ma ca nu e bine sa fii cu un baiat daca intre voi este o diferenta cam mare de ani, ti-o spun pentru ca am patit-o pe pielea mea, va vrea sa iesiti in oras mai situ eu pe la ce ora din noapte, poate chiar sa va incepeti viata sexuala si nu cred ca ti-ar conveni(poate tie da) dar nu si parintilor tai. Cel mai bine este sa iti gasesti un baiat mai de varsta ta, 14-16 aniwinking

| sweet_girl_carmen a răspuns:

1-ii poti propune surorii tale, (in cazul in care sunt amici) sa vb cu colegul ei, si sa-i ceara id-ul de mess al fratelui lui
2-daca sora ta il place pe colegul ei, ii poti propune sa va intalniti toti 4
3-poti trece pe la liceu la sora ta, si intamplator (ooops) sa il intalnesti
4-poti vb cu colegul surorii tale, pe mess si sa-i ceri id-ul fratelui lui.
te pup

| Allegria a răspuns:

Pai. tu te intelegi bine cu sora ta? daca da... spune-i ei astathinking cine stie. poate te ajutabig grin
daca nu, fura-i id`ul(daca nu il ai)si bate apropouri...gen:ce m-am plictisit in casa, vreau sa ies si nu am cu cinestraight face. daca e baiat destept si te place, o sa fie bucuros sa spuna"hai cu mine"laughing
baftaaa:*