Da profit de el.Dar vreau sa profit mereu...
Si nu mai vreau sa imi spuna complimente si sa ma intrebe mereu daca vreau sa fiu iubita lui atunci cand intreaba nici nu stiu cum sa mai okloesc raspunsul.
E greu de dat raspunsul dar nici felul in care gandesti nu imi place! Fiecare avem ceva placut in noi chiar daca aspectul exterior nu primeaza, felul lui de a fi vezi tu, iti foloseste cumva nu? Sa profiti de o persoana nu suna frumos...trebuie sa fii diplomata si sa inveti sa apreciezi o persoana! Ce daca e urat? cand te fereste de toti cei care vor sa iti faca rau nu e? Vezi tu aici gresesti puteai sa te exprimi altfel, asa jignesti si e pacat ca tot tu ai de pierdut! Aici intervine felul tau de a fi, sa vb cu el si sa-i explici ca in inima ta e altcineva si pe el il apreciezi ca pe un frate, ca pe cel mai bun prieten, dar de suflet! Si ca ti-ar fi frica sa-l pierzi daca ai accepta o prietenie, asa cum sunteti acum nimic nu o sa va desparta! asa trebuie sa-i vorbesti sau in genul acesta! Si nu mai sune vreodata asa ceva:,,- Da profit de el.Dar vreau sa profit mereu "e josnic, daca gandesti asa vei indeparta toate persoanele la care tii sau care te apreciaza! Si e pacat, deci schimba-ti atitudinea! bafta!
Pai numai lasii pun pe altii daca tu nu poti cel putin nu te mai folosi ca nesimtita de altii
Eu profit de el si asta este felul meu este adevarat ca el m-a ajutat de 100 de ori si ma aparat de baietii care vroiau sa imi faca rau sau sa ma bata m-a ajutat mult dar eu nu il vreau adc nu il plac deloc.
Pe mine ma enerveaza o chiestie adc ca el este urat daca ar fi mai frumos ar fi mai bine.
Si nu sunt nesimtita. Ce voi nu ati profitat de nimeni nikodata?
Nu cred...
Deci suntem oameni si de aia eu cred ca este normal.